Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Baram programa so koj ke mozam da gledam koj se koristi internet od mojot ruter. U slucaj da mi go probil pass-ot?

Fala odnapred.

Baram programa so koj ke mozam da gledam koj se koristi internet od mojot ruter. U slucaj da mi go probil pass-ot?

Fala odnapred.

Стави му некој подолг wpa пасворд и тешко дека некој ќе го пробие. Инаку, пробај со NetPerSec. Со програмава можеш да ја гледаш целата мрежна активност. Истотака можеш да провериш во историјата (logs) на рутерот, па да видиш кој се` се конектирал. Се надевам помогнав :wink:

Стави му некој подолг wpa пасворд и тешко дека некој ќе го пробие. Инаку, пробај со NetPerSec. Со програмава можеш да ја гледаш целата мрежна активност. Истотака можеш да провериш во историјата (logs) на рутерот, па да видиш кој се` се конектирал. Се надевам помогнав :wink:

FAla ke probam da snajdam pa, ako ne ke pobaram sovet od strucno lice.

dali mozi nekoj da mi dajt Internet Explorer 7 ama da e free zs mi barat licenciran windows ko ke pocnam da go instaliram..

Ај ако може некој да ми најде крак за Vista Ultimate 32-bit? Please, нека прати линк на ПП.

Moze za mene preku pp NOD32,nekoja ponova verzija (full da e da nemam problemi so regestrirajne, plakanje i sl.)
p.s. Izvinete za latinicata momentalno imam nekoi problemi ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom