L
lubenakov
Гостин
Baram programa so koj ke mozam da gledam koj se koristi internet od mojot ruter. U slucaj da mi go probil pass-ot?
Fala odnapred.
Fala odnapred.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Baram programa so koj ke mozam da gledam koj se koristi internet od mojot ruter. U slucaj da mi go probil pass-ot?
Fala odnapred.
Стави му некој подолг wpa пасворд и тешко дека некој ќе го пробие. Инаку, пробај со NetPerSec. Со програмава можеш да ја гледаш целата мрежна активност. Истотака можеш да провериш во историјата (logs) на рутерот, па да видиш кој се` се конектирал. Се надевам помогнав :wink:
aj pratete mi link za simnuvanje vista ultimejt ili houm verzija po PP.
Fala!!
Moze za mene preku pp NOD32,nekoja ponova verzija (full da e da nemam problemi so regestrirajne, plakanje i sl.)
p.s. Izvinete za latinicata momentalno imam nekoi problemi![]()
Ај ако може некој да ми најде крак за Vista Ultimate 32-bit? Please, нека прати линк на ПП.
Проверете си ПП:smir:Момци Алхохол програмчево ??
Момци Алхохол програмчево ??
Проверете си ПП:smir:
Го земав на тимче, бидејки е директен, а аце немам торенти затоа.Пратено
Повели овде http://www.filehippo.com/download_internet_explorer/download/ead28303858b8d7321a71fe561ff19e5/:smir:dali mozi nekoj da mi dajt Internet Explorer 7 ama da e free zs mi barat licenciran windows ko ke pocnam da go instaliram..
од дека и да го слегнеш ке ти бара да ти е лиценциран Виндоусот:smir:Moze za mene preku pp NOD32,nekoja ponova verzija (full da e da nemam problemi so regestrirajne, plakanje i sl.)
p.s. Izvinete za latinicata momentalno imam nekoi problemi![]()