vlatkolik
~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
- Член од
- 17 мај 2007
- Мислења
- 2.647
- Поени од реакции
- 28
Го симнав го инсталирав,го пуштив да срча

Па да видиме дали ќе го биде...сепак фала

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го симнав го инсталирав,го пуштив да срча
знае ли некој програма со која ќе можам да ставам икона на цд/двд (да има икона на него во My computer)
фалаOpen notepad
type the following:
[autorun]
open=***.exe
icon=*****.ico
Save the file as autorun.inf
Add an icon you want when you select the files you wanna burn.
type the name of the icon in the icon= line
type the name of the exe file of the program/game you are burning in the open= line
Dali znae nekoj programa koja konvertira mp4 video vo 3gp??
Еве ти програма која конвертира mp4 во 3gpDali znae nekoj programa koja konvertira mp4 video vo 3gp??
ни фрапс ни гејмкем...и двете се плаќаат, а фри-то снимаат само 30 сек...симни си x-fire, напрај си акаунт и тадамFraps или Gamecam :helou:
AJ HELP.....pred 2 dena go preinstalirav windows, i sega kompjuterot mi e krs, non stop e na CPU 100%, BS Player ne mi raboti, koga ke pustam film celiot pc ke e zakoci i mora restart ( ne e do kodeci, sve instalirav)......aaa da, i na nekolku saati sam od sebe se restartira, onaka random bez poseben razlog za toa.... mi ide da go frlam od prozor....a super si bese prethodno...i sega neznam sto da mu pravam.
Aj ako znae nekoj, help please??? Sto bi mozelo da bide??
ни фрапс ни гејмкем...и двете се плаќаат, а фри-то снимаат само 30 сек...симни си x-fire, напрај си акаунт и тадамбесплатно е и снима со резолуцијата од екранот а не 800х600
![]()
Ми треба некое програмче за правење на речник.Да ги внесам прво зборовите а потоа по потреба да ги изменувам,додавам итн.Сакам речникот да биде во електронска форма и пребарувањето да биде по збор а не како некои е-речници во word.
Photosop nekoja ponova versija :smir:
Може некој да прати од Virtual Dj.
Фала многу!![]()