Барам / Имам потреба од...

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Ми треба некој кој ќе може да ми направи интро каде што ќе го пратам проектот цел само што се треба да направи е да смени слики и текст ако има некој заинтересиран нека пише по пп :)

Ми треба некој кој ќе може да ми направи интро каде што ќе го пратам проектот цел само што се треба да направи е да смени слики и текст ако има некој заинтересиран нека пише по пп :)
а плаќаш? или ... а где је печат? :D

виза да не треба? :pos:
имаш ПП

Да се изработи или ако некој има нешто веќе готово да се прилагоди е-продавница за студентски проект - ИТНО!

Да се изработи или ако некој има нешто веќе готово да се прилагоди е-продавница за студентски проект - ИТНО!

Зошто ми ја снема измени командата? :)

Едит: понудата е затворена.

Софтвер за 3Д визуелизација на пакувања, пред се коцки, квадари али да има поврзаност со Фотошоп или да е негов плагин или something whatever...т.е. еве шо барам. Дали некој користи нешто вакво и ако да, кој е најдобар и може да се најде на тој убавиот начин ;)

Ако некој има потреба од флеш,3д анимации,after effects анимации специјални ефекти на видео со звук, презентација флеш или видео и реклама повелете пишете ми поздравв ;)

Здраво, ми треба скрипта за портал- најмногу до 10 категории, каросел за слики и најонови вести. од страна виџити како календар, најпопуларни пребарувања, галерија со слики итн. Ништо посебно најобичен портал. Имам неколку примери како би сакал да изгледа, тој што можи да изработи нека ми пиши пп да му ги испратам, и воедно да се договориме за цената. Поздрав.

Дали во МК има обука за SEO оптимизација? Курсеви и сл?

Дали во МК има обука за SEO оптимизација? Курсеви и сл?
Во семос имаш курсеви.
Содржина:

• Вовед во SEO/SEM оптимизација
    • Што значи оптимизација на пребарувачо - Search Engine Optimalization (SEO)?
    • Што значи маркетинг со пребарувач - Search Engine Marketing (SEM)?
    • Инволвирани страни
  • Пребарувачки машини
    • Релации со пребарувачките машини
    • Примери од практиката
  • Стратегии за употреба на SEM /SEO
    • Методи и стратегија
      • Клучни зборови
      • Основни постулати
      • Конкуренција
      • Аналитика и цели
      • Поврзаност на линкови
      • Структура на web сајт
    • Предности и недостатоци
    • Етички прашања
  • SEO/SEM оптимизација во практика
    • Оптимализирање на веб страна

Прашање до поупатените од мене: има преку биро за вработување бесплатни напредни курсеви за јава веб девелопер и графички дизајн. Што е попаметно да се обучам? Кое што значи и што програми опфаќа ако сака некој да ми каже? Благодарам.

Прашање до поупатените од мене: има преку биро за вработување бесплатни напредни курсеви за јава веб девелопер и графички дизајн. Што е попаметно да се обучам? Кое што значи и што програми опфаќа ако сака некој да ми каже? Благодарам.
Било кој да помогне?:)

Било кој да помогне?:)
Дизајн наспорти програмирање, сам треба да видиш што повеќе те влече. Башка ако не си креативен откажи се од дизајнот уште од старт.

Java web девелопер?!? Ова ти е без врска, што ќе работиш со тоа.
Курсот треба да биде Java Android/Mobile development, па да има што да работиш/заработуваш.

Така да барем графички дизајн ќе ти брка работа, ако имаш осет т.е. те бива се разбира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom