а плаќаш? или ... а где је печат?Ми треба некој кој ќе може да ми направи интро каде што ќе го пратам проектот цел само што се треба да направи е да смени слики и текст ако има некој заинтересиран нека пише по пп
За без пари не можеш ни во веце да одиш, Секако дека ќе платам но со граница ...а плаќаш? или ... а где је печат?
Зошто ми ја снема измени командата?Да се изработи или ако некој има нешто веќе готово да се прилагоди е-продавница за студентски проект - ИТНО!
Во семос имаш курсеви.Дали во МК има обука за SEO оптимизација? Курсеви и сл?
Било кој да помогне?Прашање до поупатените од мене: има преку биро за вработување бесплатни напредни курсеви за јава веб девелопер и графички дизајн. Што е попаметно да се обучам? Кое што значи и што програми опфаќа ако сака некој да ми каже? Благодарам.
Дизајн наспорти програмирање, сам треба да видиш што повеќе те влече. Башка ако не си креативен откажи се од дизајнот уште од старт.Било кој да помогне?
Java web девелопер?!? Ова ти е без врска, што ќе работиш со тоа.Прашање до поупатените од мене: има преку биро за вработување бесплатни напредни курсеви за јава веб девелопер и графички дизајн. Што е попаметно да се обучам? Кое што значи и што програми опфаќа ако сака некој да ми каже? Благодарам.