Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Bez politiki i megusebni vreganja.
Бре Вотче, тежок аФторитет си се направил.

Ти барем имаше смисла за дискусија, дабетер од Бубамарата се однесуваш...

1538781_10202885773679084_613917185_n.jpg

И да направи кариера и да не направи кариера Даниел единствена позитивна работа од оваа шоу му е тоа што во наредните 4-5 месеци ќе ги помине пола скоски шмизли, а и по некоја Србинка:D

Честито победа на Даниел,презаслужено си победи момакот секоја чест!
Али Тамара второ место мајко милаа :place:

Alo bre indijanci , postot za None go napisav uste pred da go proglasat Daniel za pobednik koga nekoj napisa deka ke bide namesteno i ke pobedi Tamara oti imala cicki.

Aj ne me terajte sea da baram da ve citiram , vo poslednite 20 min se ispisaa 50 strani.

Cestitki za Daniel , ke napravi kariera deckoto definitivno bez razlika dali ke pobedese. Joksimovic stoi zad nego , ke znijat pari sega dvajcata so tolkava fan baza. :)

Kako samo mi se nasolzija ocite koga go vidov makedonskoto zname bravo daniiiielll :love:

Бре Вотче, тежок аФторитет си се направил.

Ти барем имаше смисла за дискусија, дабетер од Бубамарата се однесуваш...

Морам да ја читам темава.. па уште политика ли да читам? Имај милост.

Морам да ја читам темава.. па уште политика ли да читам? Имај милост.

Абе не знаеш колку не те личи да бришеш постови.

Сериозно ти велам. Тоа ти е алатка на исфрустрирани ликови, не сакаш да бидеш таков.

Вечерва подобро не можеше да заврши.Прво барса, па Даниел.Си ја преплакав цела ноќ.Секоја ти чест легендо! :)
А Тамара второ, сериозно наркоманке?Се прашувам како сите луѓе во арената не испоумреа од твојот глас, јас искрено едвај чекав да завршиш со пеење инаку напад на депресија ќе добиев.:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom