Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Заслужена победа со одличен избор на песни. И квалитет си е квалитет, нема врска тоа со националности. Се надевам после ова, нема на други шоуа посветени забава пак да се расправа за тоа колку се дискриминирани македонците.

Честитки за Кајмакот.Сигурно Жељко ќе му направи одличен албум
Ќе го биде :cuc:(y)

Заслужена победа со одличен избор на песни. И квалитет си е квалитет, нема врска тоа со националности. Се надевам после ова, нема на други шоуа посветени забава пак да се расправа за тоа колку се дискриминирани македонците.

Сега сфатив дека лајкот што ми го даде на мојот прв пост во темата е затоа што мислиш дека бев сериозен.

ОК, ќе одам да си легнам сега...

:(

НЕ ЗАСЛУЖУВАМЕ ДА ПОБЕДИМЕ !! Како сакате сфатете ме, Даниел беше убедливо најдобар таму, ама 90% од народов го плука и го исмева, па после сакаме и другите да не ценат. Ех пусто Македонче...

НЕ ЗАСЛУЖУВАМЕ ДА ПОБЕДИМЕ !! Како сакате сфатете ме, Даниел беше убедливо најдобар таму, ама 90% од народов го плука и го исмева, па после сакаме и другите да не ценат. Ех пусто Македонче...
Не победивме ние, Даниел победи. Ние ќе победиме кога од старт ќе го поддржуваме :)

Честитки за Даниел, му посакувам се најубаво во кариерата, одличен вокал, само добро да го искористи. И ја разбирам неговата одлука доколку остане во Белград да гради кариера. Пред се, ќе му лежат песни на англиски, многу многу подобро ги пее отколку оние на македонски или српски, барем јас така мислам.

Него, мене хајлајт на вечерта ми беше Кристина. :D Манете ја Емина, и Барби е од пластика.

ДАНИЕЛ САКАМ ТВОЕ ДЕТЕ !!!
1509682_677196958986133_2059554433_n.jpg

Па капаче на се демек каде победивме, на што победивме, па со знамето излезе на сцена да пее. Кој идиоти ни го дишат воздухот:facepalm:
Добро ај следната година ке им речеме опери нека пејат на х фактор, пошто тука има ептен навлезени и просветлени и овој тип на музика едноставно не им полни душа.
И искрено човек ќе добие впечаток дека освем на светското во фудбал да победиме друго ништо не вреди и не е битно. И да е работата најтрагична пак мана ке им најдат. Оти химната ни ја свиреја, оти знамето наше се веело, оти црвени со жолто ни се дресовите а не обратно, оти селекторот џвакал орбит а не чунга лунга, па колку народот е глупав што се радува дека им победила репрезентацијата итн..............

А кај ќе го чекаме? Во Струга или Виена?

Уствари нели во Белград ќе си останеше?

ај бе прекинете да се бламирате, после во Белград ќе иделе да живеат луѓево... знам дека едно е да се насмееш ама ова со одењево на плоштад веќе изветреана шала.

Еднаш до двапати иста шала е смешна, после замара.Чисто за плоштадов.Иначе Qurtonov не сакав да победи, ама штета немаше некој боље од него.Убаво си пее човекот и се тоа , али мене ми е мизерен и ни од далеку симпатичен.Сепак тоа сум само јас.

Барем нешто направи, за разлика од некој што дома седи пред тастатура и го исмејува. Абе убаво кажав, ништо не заслужуваме подобро ни е очигледно коа ништо неможеме да победиме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom