Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Според мене во втората сезона да се направи правило да се пеат само песни од просторите на бивша југославија. Тоа ќе е најреално, англиски песни си пеат на Х-Фактор Америка, овде би требало да се пеат само од бивша југослвија, тоа ќе е најдобро. Барем според мене.
Жељко ти ли си.

Онја жељко со матерни отече.

Најдосадна вечер и некако уште никој не ми има оставено впечаток на WoW. На аудициите подобро испеаја, едино кај докторите само гледам напредок како група.

Искрено Маид е можеби добар пеач ама многу ми е лимитиран најискрено еден стил и правец си тера и доста се дере според мене. Се ваѓа на тоа.

Според мене во втората сезона да се направи правило да се пеат само песни од просторите на бивша југославија. Тоа ќе е најреално, англиски песни си пеат на Х-Фактор Америка, овде би требало да се пеат само од бивша југослвија, тоа ќе е најдобро. Барем според мене.
сакаат на победникот светска Кариера да му напраат а само со ЈУ песни ништо нема да го биде...ќе си биде тулбофолкер за тоа не му е потребно шоуво...

Сосема различно размислуваме за ова. На X Factor Albania три сезони поминаа до сега, а никој никогаш не отпеа песна на албански!

Последно уредено:
Сосема различно размислуваме за ова. На X Factor Albania три сезони поминаа до сега, а никој никогаш не отпеа песна на албански!

е тоа е глупвото, треба да се воведе тоа правило, мислам би било подобро и посолидно за откривање талент. Или може само 1 шанса да пее англиска песна.

Не мислам дека Докторите ќе победат, кој ќе го вози Минито? ;)
Илма е мала за кола и за кариера, остануваат Даниел, Маид или Лукијан :)
Маид и Лукијан не заслужуваат да влезат во топ 5 а не пак да победат

Епа сега тој е изборот што остана, не може некој од страна да биде :)

сакаат на победникот светска Кариера да му напраат а само со ЈУ песни ништо нема да го биде...ќе си биде тулбофолкер за тоа не му е потребно шоуво...

Тоа е проблемот, ниту еден пејач од овие простори не направил светска кариера. И за натпреварувачите е подобро да се приближат на публиката на матерни јазик бидејќи на тој јазик ќе треба да ја градат кариерата.

Каква втора сезона, не верувам дека продукцијата ќе сака да откупи лиценца за втора сезона, лошо поминува во Србија, ете и го скратија одеднаш. Од есен на Пинк ќе се дава The voice.

Мислам дека Илма ќе победи, босанско гласачко тело.

Тоа е проблемот, ниту еден пејач од овие простори не направил светска кариера. И за натпреварувачите е подобро да се приближат на публиката на матерни јазик бидејќи на тој јазик ќе треба да ја градат кариерата.
Па не напраил пошо не се ни обидел некој ...треба да се обидеш за да успееш...едини од наш простор кој проба нешто такво е Тоше кој за жал не доживеа да продолжи со тоа и сними само неколку песни.... Башка на Даниел повеќе му одат песни на англиски него ли на Српски и Македонски....башка на просторов пари праат тулбофолкери ...така да и без шоуво може да си е тоа...

Уште кога Марија Ичкова излезе прекинав да го пратам шоуво. Мање више битно тоа, вчера на тв го начекав момаков од Струга, со цело дужно поштовање како пее ама и еба мајката на песнава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom