Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Па друга логика за да гласа за него, не глеам. Значи оваа Емина ти е класичен пример на глупача, која се пикнала таму кај што е заради изглед. Колку глупости истресе, мајко мила. :facepalm:

Сите таму се за его, ниеден не гледа објективно и сите се тепаат меѓу себе да си докажат дека нивните кандидати т.е. они се најдобри...

Се разочарав навистина. Очекував барем реално да пресудеа денес, ама очигледно не дочекав. Не, невикам дека е до толку катастрофа малиов, ама едноставно премногу е рано за да биде дел од сето ова и за да може да го издржи целиот тој притисок. Повторно покажа дека е уште дете и дека местото не му е тука. Жал ми е за женскиве стварно ми се свиѓаа, ама што е тоа е, сепак шо сакаат нека прават само Даниел да ни остане до крај :)

Не се глупи они,си знаат дека босанците носат највеќе гласови,и затоа терај си го бизнисот,отиде у курац шоуво.

За хуманитарни цели одеа парите од пораките денес.

Се чудам како ниеден од пулените на Емина не испадна..Катастрофа жива..овој сеуште мутира...и за крај замислете го она негово ХВАЛА! ни се смее в лице

Па што требаше да рече? Да идете у пм?

Баш ми е жал за Кристина што остана само со една група, според мене е најдобар ментор од сите.
А и 4U не заслужуваа да испаднат.

Убаво рече Кристина, можеби му треба на Балканов еден женски бенд.

Да си испаднеше Чато најпоштено ќе си беше, катастрофа е. Исто и Алекса не е нешто поарен, треба овие двајца да напуштат следни.

Ако не тепа Кајмакот кражба ќе биде, феноменален е :))
Илма ми е премногу мала иако има ГЛАСИШТЕ и вечерва ми беше број 1, мислам дека има време за неа.
Маид ми е такоџе зверче како Кајмакот, останативе ми се онака...

Какви глупости еј....како можеше овој антиталентов да помине место девојкиве не ми е јасно....Жељко ако не гласаше за него само за послабиот да остане и да има поголеми шанси да го собере кешот еве на

Па што требаше да рече? Да идете у пм?

Не се разбравме, го опишував начинот на кој секогаш вели ФАЛА, баш е уникатна таа негова боја во тој момент.. Не е битно и онака не можам да се снимам како го вели..да го доловам гласот хаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom