Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Не се глупи они,си знаат дека босанците носат највеќе гласови,и затоа терај си го бизнисот,отиде у курац шоуво.

Па добро бе мајку му стара, коа ќе научиш дека еднаш треба и да заќутиш :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Него сакам пак да го глеам харис нареден пат да се бори за да остане, едноставно обожавам да го гледам како цмиздри :D

фак оф бе на цела нервоза ме насмеа :D

Се чудам како ниеден од пулените на Емина не испадна..Катастрофа жива..овој сеуште мутира...и за крај замислете го она негово ХВАЛА! ни се смее в лице

suicide-eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3-1386.gif

.

овој уште на почеток беше лигуш ама мислам дека оваа Емина го долигуши го направи плачко, лигуш итн итн...

Ако гледаме објективно, вечерашниот настап на 4У беше катастрофа. Очекував да се најдат пак во дуел, ама кога видов дека и педерчево мало исто се најде во дуел, мораше, и очекував да пројдат 4У. Сеа уште патетики ќе гледаме со малово гомно што врска нема што пое.

овој биберов е ходајуча катастрофа е.ем му матер. Прво рокерот го рокна оваа рилкава босанска сега и девојкиве наебаа заради гнојов :facepalm::mad:

Duri peeja 4U emina celo vreme mu kazuvase nesto na zeljko ..valjda glasaj za haris vecer me imash mene

Па друга логика за да гласа за него, не глеам. Значи оваа Емина ти е класичен пример на глупача, која се пикнала таму кај што е заради изглед. Колку глупости истресе, мајко мила. :facepalm:

Јас немам видено поужасно издание на Cry me a river, најсериозно. Дури и јас, како 14-15 годишник кога филм ми беше да се начукам и во сабота да отидам во Хард Рок и да урлам на тогашните хитови, ја пеев боље Cry me a river од Чато. Како само ниско го фаќаше рефренот, ко приспивна песна да пее. :sick::sick:

Жељко знаев дека ќе каже не за девојкиве, абе можев у 100 000 евра да се кладам. Уште одма и реков на мајка ми дека Жељко ќе гласа за овој. Он едноставно уште од првиот лајв се виде дека не ги симпатиша многу многу девојкиве, затоа што некако они се поразлични од другите, пеат претежно странски песни, и малку поинаку се облекуваат во однос на другите. А сите знаеме Жељко дека сака само домашно, му ебам тоа фушарот.

Емина и објективност :tapp::tapp: Ај да си кажеше само дека гласа за Чато поради тоа што му е ментор ќе разберев, ама кога кажа и дека тоа е објективен глас пошо он бил боље, ми се идеше да му влезам со ојукен на телевизоров.
А Чато ако некогаш беше печен за испаѓање тоа беше денес. Мајкл Џексон гарант се превртува у гроб после изведбата на Били Џин, а за Cry me a river не сакам ни да искоментирам, малку фалеше да повратам врз тастатурата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom