Crazy in Love
Here's looking at you kid.
Јас би рекла Чија си ама од Славе, мислам дека ќе му легне, а може и Кој да ти каже Ивана, пошто ете ја знаат и низ екс Југославија, дека е песна од Кемал МонтеноА што мислите, која македонска песна би му одговарала на Даниел да ја пее, зашто секако ќе пее некоја во наредните емисии, и Жељко кажа. Јас се размислувам и ниедна не ми текнува во моментов.
Како да не, Жељко ќе го зел Македонецов понатака, а не некој Србин.
Политика на продукцијата е ова додека трае шоуто, веројатно и Емина исто ги влече ако има некаде концерт, може и нема периодов. А другине двајца не се пејачи па да ги влечат.
А од каде знаеш?
Значи делувате ко да сакате ова да се случи... ко да сакате да остане човекот да заглави и да падне во заборав.
Ни вие (под вие мислам на сите што го застапуваат тој став) не сте баба Ванѓа, ниту ние (што мислиме поинаку) не сме. Да не предвидуваме иднини, ај да видиме како ќе се одвива може?
Сфаќам дека не може секој да го сака Даниел и тоа е сосем ок, ама дај без вакви предвидувања дека немало ништо да биде, немал Жељко да го земе, делува ко да се омаловажува. Можеби ќе успее, можеби не. Нема потреба однапред се да се осудува на пропаст.
Даниел има сам изјавено дека ако му дозволи продукцијата би сакал да ја отпее "Ој девојче девојче". После вчерашните напади не знам дали сега би се осмелил.
Подобро е забавна да пее според мене.