Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Значи во секој X Фактор е тоа практика: Не се читаат по редослед на гласови, туку мешано.

Девојкава што искочи има глас подобар од сите 4што пееја во групата ,али тоа е што е.
Сега зељко има да се накурчи и ќе го направи Даниел професор по пеење ,а и ништо не го спречува да го фали кај ке стигне

Втора недела по ред испаѓа натпреварувач што не заслужува да испадне. Лошо е ова со 30 гласа од еден број, многу глупости се прават...

Чекајте малку другари... Маид се враќал од наредната гала? :eek:

facepalms.gif

Не ја неможаааааааааааааааааа....

Ова денеска беше прав циркус. Тотално утнат избор на песни за 90% од натпреварувачиве, јаки пеачи испраќаат дома, беда враќаат во шоуто...

Премногу имаше критики вечерва и можеле да најдат некоја Поубава водителка за шоу какво е x factor.

Колку антиталенти се во финалево, али босанциве покажаа дека за гласање се махери. Кога ќе му измутира гласов на Харис може да се говори, сега на секоја песна како некое грчало е. Тамара не успеа да испее песна од Ријана која вокално не е нешто и тоа е голем индикатор. Емина тотално ги имаше утнато матриците на сите и катастрофа ми беа сите од нејзина страна, воклно можда се добри, ама тотална 0 беа вечерва. Докториве беа добри, доста усогласено делува. Пуста среќа ја има Фифи што се падна со оваа од Џогани во група, ќе се прошалта далеку на нејзин терет...Даниел испеа доволно добро, не беше некој убедлив настап, но во споредба со сите денес беше еден од најдобрите.

И' кажа дека сите во шоуто се оценувани, па и таа. (нели претходниот водител го тргнаа поради ептен негативните критики).

Чув тоа. Како закана изгледаше.

Замислете го за водител на шоуво Боки 13:D

Иначе многу нефер Маја што излезе :(

Премногу имаше критики вечерва и можеле да најдат некоја Поубава водителка за шоу какво е x factor.

Ќе летне и таа,и се закани зелко.

A за грда беше далеку од грда,ама антипатичка итоа како.

Јас го бојкотирам шоуто од денес - ќе си гледам само на YT перформанси. За мене ова не е шоу од светски рангови. Башка трае премногу долго. Жирито без никакво однесување, а натпреварувачите се генерално лоши. Лукијан, Тамара и Александра Б ќе ми останат до крај фаворити, иако никој од нив не беше добар вечерва - сите направија утки со песните. Даниел нема X фактор - има селска фаца, тупава и нема никаков фактор да има светска слава, ако некој може да направи кариера со фаца и глас тоа се тројцата што ги спомнав горе. Толку од мене.

Ќе летне и таа,и се закани зелко.

A за грда беше далеку од грда,ама антипатичка итоа како.

мене не ми се свиѓа подобро тој да останеше вака секоја емисија различен водител си играат играчки, инаку за тамара треба да и дадат песна од rihanna а на тие групата 4u една од las ketchup мислам добро ке им стои

Воглавно катастрофа, единствено на Даниел, Александра и Илма ми се допаднаа настапите, колку толку. Не ми се верува дека местото на Милош го зазема некој како Харис, а уште помалку пак дека сеуште поминува понатаму и тоа без да биде во последните 2ца во поглед на гласовите.

Највпечатливото нешто вечерва беа цицките на Кристина, се надевам дека ќе продолжи да ги истакнува. Воедно ќе ја искористам приликата и ќе кажам дека да и бев син, ќе цицав барем до 18 години. Фала

^И ти никако да го преболиш Милош м? :( Ако веќе влегуваат двајца требаше он и Маид.
Катастрофа ова вечерашново...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom