Ја би да искочи цурава на жељко од себични причини,да може да се концентрира само на Даниел

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kolku samo nema veza glasanjeto t.e ne gi kazuvaat realnite glasovi ..... barem od Makedonija ne mi se veruva nekoj da ja glasa FIFi pred Daniel pa trgnuvajki I od ova sto Daniel minatiot vtornik bese prv a sega osmi ... se gleda deka e laza nevidena .... neka gi dadat brojkite do glas da vidime tocno kolki se na broj glasovite
Kolku samo nema veza glasanjeto t.e ne gi kazuvaat realnite glasovi ..... barem od Makedonija ne mi se veruva nekoj da ja glasa FIFi pred Daniel pa trgnuvajki I od ova sto Daniel minatiot vtornik bese prv a sega osmi ... se gleda deka e laza nevidena .... neka gi dadat brojkite do glas da vidime tocno kolki se na broj glasovite
Sto rece zeljko ? pa posle sto se izvinuval, ne go gledav cel samo od pocetka i definitivno treba da ispadni ovoj haris, jas kje ja ispeav poubavo od nego.
Што беше финтата со Жељко и водителкава?![]()
Што беше финтата со Жељко и водителкава?![]()
Иначе у целиот хаос со Жељко никој не го чу киксот на Емина: Јел би волео ти да певаш на Евровизији испред Македоније?![]()