Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Оваа водеше Операција Триумф, со НП, МК и тој попунетиот у ме'от.

Ти мислиш на Маријана. Јас ти викам за Ана што водеше заедно со Маријана во Велики Брат 5 т.е. оваа сезона што сега помина :)

Је*еш аранжман на Feel....

Почетокот на првата вечер ми беше поинтересен одколку почетокот на вторава вечер.....

Кристина под левата ц.... има бекна. :icon_lol:

Што и јадат гом*а на Александра? Претходната емисија ми беше една од најдобрите, сега со песната растури и најверојатно пак ќе ми биде во првите три. Емина може вода да и носи на гласот. Само малку да ми се опушти и Александра FTW! :love:

This girl is on fire, а ја облекле ко муж. Тоа се тие детали на кој ретко се внимава кај нас. И дај веќе доста со српските песни, кен ли ово оно сакам да слушнеме

This girl is on fire, а ја облекле ко муж. Тоа се тие детали на кој ретко се внимава кај нас. И дај веќе доста со српските песни, кен ли ово оно сакам да слушнеме

Гласот не и лош. Ама харизма брате 0.
Edit: За српските песни, не памтам кој рече (мислам Кики беше) претходната емисија дека публиката треба да ги запознае преку српските песни, бидејќи тие ќе пеат на балканско тло.

Дебичлина тешка,башка облечена ко машко,во одело......по голем трн оф амин

Од ~1243243463445ѕ65456545 пеачи на планетава, овој земал од ЏБ песна да пее.......
Сеа има да го испогласаат тие колку него, ама различни од него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom