Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Александра се врати........... стварно изненадувачки :)

Бар убавина ќе гледме :)

Кај е бе Кајмакоски за со оваа стока не талентирана да пее :facepalm:

александра ми е нај антипатична а денес изгледа ќе испадне најдобрата...

Па што го гледате? И мене ми е потпросечно како шоу во споредба со минатите балкански шоуа, но нема ништо друго па ете го гледам.

Досега сите беа слаби, ама баш сите. Тамара посебно.

Што и рече Жељко на Тамара? Не чув, ај плс пишете тука.

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 5020X using Tapatalk

Дека изгледа како да не и е гајле што они зборуваат, она си терала свој филм и нешто слично. Потоа пак и пререче за истото, дека нема да продолжи како таква.

И рече: Девојко симни се од авионот и качи се на тракторот ,кај што ти е местото

Фифи :facepalm: Ќе повратам :sick::sick::sick: Искрено со денешниов стајлинг на леприкон ми личи ова суштество, не знам веќе како да му се обратам, машко ли е, женско ли е... :facepalm:

И рече: Девојко симни се од авионот и качи се на тракторот ,кај што ти е местото

Дее зашто бре толку ја нејќете девојкава? Па јас не гледам да е толку дигната.

До сеа се е катастрофално, почнувајќи од водителката па се до пејачите и нивните изведби.

За водителката не се сложувам, далеку подобар избор од оној минатиот пат. А, за Снеже no comments, ако некој поиритира од Боки 13 ми е она.
H20, epic facepalm.

За водителката не се сложувам, далеку подобар избор од оној минатиот пат. А, за Снеже no comments, ако некој поиритира од Боки 13 ми е она.
H20, epic facepalm.

Каква е таа водителка што прави прекини на секој збор? Пример: Ово...је... наше... жири... Како да е збунета нешто, не знам што и е. Инаку да, од минатиот пат е каде каде подобар избор.

Нашата водителка е најлоша од сите таму. Досега слаби сите, ја чекам Илма

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom