Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Јас не ја ни видов нејзе да пее.

Да, тоа и прашав, уште немаа сите испеано, мислев да не сум ја пропуштила. Баш изненадувачки што ни меѓу тие 24 не влезе.

Слушајте: 1:38 - 2:00, и кажете ми дали е ова светската ѕвезда за која сите зборувавте? ОК, разбирам, Македонец е, ама бидете малку реални! Дикцијата му е на многу ниско ниво, ко некој кафански пејач да пее. Наместо „Т“ изговара некој алофон глас што е поблизок до „Ц“ отколку до „Т“, па се слуша - „праЦим Цеееее...“. А ви реков!
5. Даниел Кајмакоски - мислам дека целата еуфорија која се крена по неговиот настап прерано и непотребно го вивна во височините, а велат: кој високо лета, ниско паѓа. Искрено, неговата верзија на Red не ми се допадна многу - ми ја уништи песната што си ја сакам (yeah, right, bitches! Daniel Merriweather според мене не е лигуш, и Red не е лигава песна). Јас тврдам дека на X Factor има барем десетмина поталентирани пејачи од него. Но ете, дека Македонец, се најде и во мојот топ 5. (Можеби требаше ова да го ставам во непопуларни музички мислења, а?) :rolleyes:

Од македонциве кој останал ако некој знае/гледал нека пише, а групава погоре со даниел се сите за во канта ,прв здравко чолич па сафет исович и остали.

Од македонциве кој останал ако некој знае/гледал нека пише, а групава погоре со даниел се сите за во канта ,прв здравко чолич па сафет исович и остали.

Даниел Кајмакоски, Фифи, Иван и Кико Раденови - нив ги видов јас. Не знам дали има уште некој во групите прошверцуван?

Даниел Кајмакоски, Фифи, Иван и Кико Раденови - нив ги видов јас. Не знам дали има уште некој во групите прошверцуван?
Фифи не влезе :)
Башка гледајте сега дека Даниел ќе го мкнат до финале и ќе изгуби, а Илма или Тамара ( незнам зошто ама многу одбивна ми стана, ептен ја форсираат, а ич убаво денес не испеа) ќе победи ;)

Богданчанката Whole lotta love што ја пееше не влезе?

Богданчанката Whole lotta love што ја пееше не вл
Мораше да и се даде шанса,а не да ја шутнат ко партал,а замислите Фифи влезе:eek:.Не дека дискрминирам,ама не беше ни блиску до девојчево од Богданци,катстрофа:facepalm:.

Да, зошто нели, во група од 10 луѓе, можеш да го извадиш максимумот и да испееш баш како што треба. Милион фактори влијаат врз тој настап од 20 секунди. Само да се зборело и да се фаќало замерки.
Кога ќе пејат индивидуално, повторно ќе растури. Сигурен сум. Зборувам за дечково од Струга.
Не сум љубител баш на вакви шоуа, ама поради некои луѓе знам да погледнам. Добро, чат-пат и ќе поманијачам, ама тоа е веќе друга тема.

Hrvaticata pucvalot mi e krivo so ne vleze.
Dis y i hate shows like dis.

Башка гледајте сега дека Даниел ќе го мкнат до финале и ќе изгуби, а Илма или Тамара ( незнам зошто ама многу одбивна ми стана, ептен ја форсираат, а ич убаво денес не испеа) ќе победи ;)
Vleze Fifi kako grupa, ne kako solist, go stavija vo duet so edna.

A Tamara bash e kul, favorit mi e drfinitivno :)

Sent from my HTC One X using Tapatalk

Влезе Фифи, ќе пее во дует со Маринела Џогани. ;)
Штета за Богданци , а оваа од АУСТРЕЛИЈА пројде ли ?
Не сум сигурен, не ја видов.
Инаку, Богданчанката дефинитивно не ни пееше во една од десетте крајни групи, поим немам зошто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom