Богданчанката Whole lotta love што ја пееше не влезе?
Јас не ја ни видов нејзе да пее.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас не ја ни видов нејзе да пее.
5. Даниел Кајмакоски - мислам дека целата еуфорија која се крена по неговиот настап прерано и непотребно го вивна во височините, а велат: кој високо лета, ниско паѓа. Искрено, неговата верзија на Red не ми се допадна многу - ми ја уништи песната што си ја сакам (yeah, right, bitches! Daniel Merriweather според мене не е лигуш, и Red не е лигава песна). Јас тврдам дека на X Factor има барем десетмина поталентирани пејачи од него. Но ете, дека Македонец, се најде и во мојот топ 5. (Можеби требаше ова да го ставам во непопуларни музички мислења, а?)![]()
Од македонциве кој останал ако некој знае/гледал нека пише, а групава погоре со даниел се сите за во канта ,прв здравко чолич па сафет исович и остали.
Даниел Кајмакоски, Фифи, Иван и Кико Раденови - нив ги видов јас. Не знам дали има уште некој во групите прошверцуван?
Фифи не влезеДаниел Кајмакоски, Фифи, Иван и Кико Раденови - нив ги видов јас. Не знам дали има уште некој во групите прошверцуван?
Богданчанката Whole lotta love што ја пееше не вл
Мораше да и се даде шанса,а не да ја шутнат ко партал,а замислите Фифи влезе.Не дека дискрминирам,ама не беше ни блиску до девојчево од Богданци,катстрофа
.
Балкански X Factor има ли интернет сајт или facebook?
Vleze Fifi kako grupa, ne kako solist, go stavija vo duet so edna.Фифи не влезе
Башка гледајте сега дека Даниел ќе го мкнат до финале и ќе изгуби, а Илма или Тамара ( незнам зошто ама многу одбивна ми стана, ептен ја форсираат, а ич убаво денес не испеа) ќе победи![]()
Влезе Фифи, ќе пее во дует со Маринела Џогани.Фифи не влезе![]()
Не сум сигурен, не ја видов.Штета за Богданци , а оваа од АУСТРЕЛИЈА пројде ли ?