hey broИзгледа сум единствен во државава што не го гледа ова![]()
hey broИзгледа сум единствен во државава што не го гледа ова![]()
Изгледа сум единствен во државава што не го гледа ова![]()
Влегоа, од нивна група мислам само тие влегоа тогаш.Па не ни влегоа они.
Мислам дека судиите им ги даваат песните или од продукцијата, не ги бираат сами. И се согласувам дека ептен лоши песни им доделија (со исклучоци).Знам прашање на вкус е, али како бе ви се свиѓа босанецот?За мене он не е за ова шоу, повеќе му одговара она што беше на пинк порано, си ги има тие карактеристични трилери кој се за таму идеални.
А кој им ги бира песниве за ова по дома? Сами или се доделени? Еве минатата недела таа со црнечки глас пее латино, сега оваа пробува да ја пее uninvited и крека ко жаба. Каде бе девојче ке ја пееш аланис, тој глас е уникатен, исто ко со Тоше, никој не може да испее негова песна.
Судиите им ги даваат песните...... Иначе можеа Маид да го примат наместо тој од ЗемунМислам дека судиите им ги даваат песните или од продукцијата, не ги бираат сами. И се согласувам дека ептен лоши песни им доделија (со исклучоци).
Влегоа, од нивна група мислам само тие влегоа тогаш.[/quote
Па ете и ја не ги видов,сеа ќе ме тераш да вратим на макс назад да видим.Мада скоро сигурен сум дека не ги видов.Имаше рапери,ама не тиа двајца.
Тие двајцата раперите мслам дека беа Маус Мајлс сами одлучиле да не продолжат понатака во Х- факторВлегоа, од нивна група мислам само тие влегоа тогаш.
за да биде успешен X фактор баш напротив треба да му лежи пеење на странски јазик .. ако сака да биде повеќе од локален пејач. кога беше жив тоше, жељко со неговиот глас можеше да помине само по кафани .. евидентна беше огромната љубомора уште тогаш а тоа може да го видиме и денес !!!
Очигледно.Дали само ја навивам за тој Кларк Кент?![]()