Балкански X Factor

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Знам прашање на вкус е, али како бе ви се свиѓа босанецот?За мене он не е за ова шоу, повеќе му одговара она што беше на пинк порано, си ги има тие карактеристични трилери кој се за таму идеални.

А кој им ги бира песниве за ова по дома? Сами или се доделени? Еве минатата недела таа со црнечки глас пее латино, сега оваа пробува да ја пее uninvited и крека ко жаба. Каде бе девојче ке ја пееш аланис, тој глас е уникатен, исто ко со Тоше, никој не може да испее негова песна.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.991
Поени од реакции
12.634
Јас редовно го следам и мислам дека е добро шоу :)

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Многу е јасно и очигледно дека ќе победи Србин/ка во шоуто. Тоа се знае и е многу јасно. Нашите ќе се држат се дур до крајот, затоа што Сител има откупено права и ќе се собираат пари од гласање ( бизнис нормално)

Што се однесува до популарност и кариера како завршува шоуто така и ќе завршуваат нивните кариери. Нека уживаат се дур телевизијата им го овозможува тоа. Многу е лесно телевизија да те направи вештачка ѕвезда со проверени хитови на Роби Вилијамс, Елвис Присли. Битлси и останати, но утре треба сам да снимаш песни, сам да погодиш хит, сам да направиш албум, а ако не можеш сам треба да платиш и тоа многу дебело, така да ова е се минливо.

Сетете се само на македонските идоли каква еуфорија беше и во транс се паѓаше. Денес најверојатно на никој од вас нема да им текне ни за двајца од шоуто.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Знам прашање на вкус е, али како бе ви се свиѓа босанецот?За мене он не е за ова шоу, повеќе му одговара она што беше на пинк порано, си ги има тие карактеристични трилери кој се за таму идеални.

А кој им ги бира песниве за ова по дома? Сами или се доделени? Еве минатата недела таа со црнечки глас пее латино, сега оваа пробува да ја пее uninvited и крека ко жаба. Каде бе девојче ке ја пееш аланис, тој глас е уникатен, исто ко со Тоше, никој не може да испее негова песна.
Мислам дека судиите им ги даваат песните или од продукцијата, не ги бираат сами. И се согласувам дека ептен лоши песни им доделија (со исклучоци).

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Мислам дека судиите им ги даваат песните или од продукцијата, не ги бираат сами. И се согласувам дека ептен лоши песни им доделија (со исклучоци).
Судиите им ги даваат песните...... Иначе можеа Маид да го примат наместо тој од Земун :)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Влегоа, од нивна група мислам само тие влегоа тогаш.[/quote
Па ете и ја не ги видов,сеа ќе ме тераш да вратим на макс назад да видим.Мада скоро сигурен сум дека не ги видов.Имаше рапери,ама не тиа двајца.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.493
Поени од реакции
5.586
за да биде успешен X фактор баш напротив треба да му лежи пеење на странски јазик .. ако сака да биде повеќе од локален пејач. кога беше жив тоше, жељко со неговиот глас можеше да помине само по кафани .. евидентна беше огромната љубомора уште тогаш а тоа може да го видиме и денес !!!

Жељко дека му беше љубоморен на Тоше му пишеше песни да се пробие на српскиот пазар. Многу голем хејт му удирате на човекот овде без никаква причина.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.878
Поени од реакции
21.800
баш ме интересираше како звучи оргиналот ... а по слушањето може да се увидат евентуалните "грешки" .... иако станува за срудиски обработена песна.

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Дали само ја навивам за тој Кларк Кент? :facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom