Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
како кај Тамара немаше технички проблеми? и се и беше океј со матризата и звукот? А кај Даниел и со матрицата и звукот!
Убо кажав јас саботираат :D

Дечки, сега кога завршува ова шоу, треба да погледнеме наназад и да сфатиме колку забава ни донесе ова шоу, колку не спои во некои мислења и ставови, а понекогаш и не натера да влеземе во расправии, ни донесе квалитетни и помалку квалитетни музички изведби, и сега кога дојде време сето тоа да заврши мислам дека е време сите да се сложиме дека.. цицки се права ствар.

Дечки, сега кога завршува ова шоу, треба да погледнеме наназад и да сфатиме колку забава ни донесе ова шоу, колку не спои во некои мислења и ставови, а понекогаш и не натера да влеземе во расправии, ни донесе квалитетни и помалку квалитетни музички изведби, и сега кога дојде време сето тоа да заврши мислам дека е време сите да се сложиме дека.. цицки се права ствар.

Nema veza brat. I None pobedi na Idol , pa eve ja sea mie casi na brod. :pos::pos:

Ne mozam da ja slusam ovaa i ne mozam tolku iritiracki glas vo zivot nemam slusnato :place:

Нц, ни оние на Вори на работат. Дај бе најдете ми стрим од Сител да не го јадете банот :mad:

Аман брат немој киселини во желудник одма идат

http://web.maxtv.mk/

Пробај, ако не ти го дале до сега. :D

Jas sum fan na Tamara. Ozbilno.

Zatoa brisam glupi rantovi. :)

Ти брат си фан на Барса, простено ти е.

*Не ме банирај дури трае шоуво, после одма ако сакаш. :oops:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Пак овие со лимовите. Таа цедалки стаила место цвикери.

сеа најде да се поправи близуво леле

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom