Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Да, се разбира. И мајка ти за тебе вика дека си најубав, па тоа не значи дека таа нема очи. Морничав малку примеров ама не ми текнуваше подобар.
Pa Emina ne mu e majka na krestalovo.
A sporedbava ti e ubi Boze. :facepalm:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Не му е мајка, али Босанциве сите се држат меѓусебно како да се роднини ;):D

А што се однесува до Емина...... она од познавање на музика, м нема...... незнам зошто воопшто во жири ја ставиле.
Од сите во жирито само Кристина е вистинско жири :)

Споредбата мене ми е уби Боже, ама ти уште не покажа како си поквалификуван од Емина, освен тоа што збориш дека Харис не го бива. Сите во жири имаат само пофални зборови за Харис, не само Емина.

Јас сметам дека треба да победи или маид или буцката илма .Да сум ја во жири ќе ги исфрлам сите други и ќе ги ставам само овие двајца на бина и нека испеат по една песна и кој е подобар нека победи .Ова не е икс фактор ова е перење пари .Секоја недела се зголемува гледаноста ,се праќаат пораки итн.
Типов може да пее и без микрофон .

Нека победи Лукијан и сите задоволни. Вака некој нема да ја сака Илма ако победи дека била умислена и мала, нема да го сака Маид ако победи дека пеел само екс ју песни, нема да го сака Алекса ако победи дека не знаел да пее како што изгледал.

Што кур хејтате кога фор ју беа тапа

Велам за она со Харис..

Нека победи Лукијан и сите задоволни. Вака некој нема да ја сака Илма ако победи дека била умислена и мала, нема да го сака Маид ако победи дека пеел само екс ју песни, нема да го сака Алекса ако победи дека не знаел да пее како што изгледал.

Ај не треси глупости.

Кајмакот за овие што ги наброја професор по пеење е.

И Кајмакот е добар ама само англиски најубаво му лежат.А баш тоа и треба за Х-фактор ке го издигне во светот англискиот.

И Кајмакот е добар ама само англиски најубаво му лежат.А баш тоа и треба за Х-фактор ке го издигне во светот англискиот.
Tesko toa da se sluci, da nekoj od balkan uspee tolku vo svetski ramki. Se znae koj vlade so svetskata muzika anglicanite, amerikancite I cat pat se pojavuva nekoj od avstralija I novzeland. Taka da kajmakov neka se orentira poveke za balkanskiot pazar.

Јас мислам дека Лукијан ќе победи....... секогаш тие најмалку забележаните победуваат ;):)

Искрено Даниел и да отпадни уште сега комотно можам да тврдам дека ќе има подобра кариера од тие што ќе одат понатаму и од победникот. Се гледа во секој настап негов разлика меѓу него и останатите. Маид му е тука во тој ранг, ама разликата е евидентна кога некој пее со страв, а некој си е слободен при пеење и привлечната харизма. Само Доктори, Маид, Даниел и тука некаде Илма ја имаат таа харизма која покрај гласот имаат нешто плус што ги издвојува од другите (иако не сум сигурен за Илма), и комотно можат на настап да се ослободат, на бина однесувањето да им е поживо во споредба со другите. Лукијан,Тамара и Бркович го имаат гласот, но таа привлечна харизма не ја гледам кај нив, а плус со исклучок на Бркович другиве двајца се толку ограничени при избор на песна така да не знам искрено кој би одел на нивни настап и да слуша како пеат на акустика зошто тоа што досега го покажаа се докажа дека на цела побогата матрица со погласни инструменти во позадина нивниот глас се губи, фалшираат и тоа е многу лошо поготово за некој што поминал дури 5 настапи во живо. Тамара може некако да пројде со така некои комерцијални песни, ама Лукијан имам предчуство дека ќе фати по турбо фолкот (можда не ептен) со оглед на бојата на гласот и како го насочува Емина засега. Баш сега се зачудив кога видов дека има 20 години, искрено ми личи многу постаро.

колку сте навлезени у шоуво :) логистики па прогнози па ... свашта :)
некој има премногу слободно време

колку сте навлезени у шоуво :) логистики па прогнози па ... свашта :)
некој има премногу слободно време

A ti moeto go trosis za citanje gluposti.
Postedi ne.. dobro, postedi GI od takvi komentari vo idnina. :)

Абе а какво пудро им ставаат на воа машкиве пред настапи коа се снимаат глеј какви се за никаде а на настап им ставаат нешто да изгледаат убаво да не знае некој шо им ставаат?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom