Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Емина, жена која многу ме нервира, кој ја внел во жирито незнам, голема грешка направил, не сакам да зборувам зошто.

Јас не сфаќам зошто се нервирате зошто не испаднал Харис Чато, па ако не излегол сега, ќе излезе за некоја недела. Секој ќе излезе, но проблемот е кој ќе направи некаква кариера после тоа.

Јас не сфаќам зошто се нервирате зошто не испаднал Харис Чато, па ако не излегол сега, ќе излезе за некоја недела. Секој ќе излезе, но проблемот е кој ќе направи некаква кариера после тоа.
Ај погоди заш не нервира?зошто ќе мораме да го гледамо секоја наредна емисија,а за тоа дека сите ќе испаднат знаеме,не е некоја мурдрост.

Емина, жена која многу ме нервира, кој ја внел во жирито незнам, голема грешка направил, не сакам да зборувам зошто.

Зошто бе те нервира Емина арна си е жената.Ама пари врие таа не се бројат дома шубава куќа има тој мажот и Мустафа Сандал опасан е.Понекогаш се лигави ама ај

Емина мене ми делува како некоја кутра искомплексирана жена.
После секој настап на аудициите, она прва се ѕвери во другите членови од жирито да ја види нивната реакција за да знае и она како да се испонаша. Со тие нејзини гримаси како да е најубавата жена на свет, станува одбивна и антипатична. Кога ќе ми текне на аудициите, само она испраќа бакнежи до кадидатите, им намига, им прави некои заводливи фаци... На Перчоли му вика: ќе ти кажам не оти цел настап јас ти мавтам а ти не ме ни погледнуваш.
ц ц ц боже господе. Она мисли дека е богзнае колку сексипилна, па никој не може да и оддолее.

Мене Кристина ми е ЖЕНА во секоја смисла на зборот. Жениште! А ова лигавово, па особено после мината гала вечер не можам да го смислам. И кандидатите си ги калапира како нејзе- кога се нема талент, ќе играме на картата физички изглед.
На втората гала вечер, Кристина ги извади цицките на тацна и предизвика убави реакции кај мажите, ова па кокошкава да не остане покусо, следната гала ете ти ја и неа. Никој не смее да ја надмаши во физичкиот изглед де, кога веќе нема друго шо да понуди. Сирото женче искомлексирано.

Зошто бе те нервира Емина арна си е жената.Ама пари врие таа не се бројат дома шубава куќа има тој мажот и Мустафа Сандал опасан е.Понекогаш се лигави ама ај
Органски ме нервира... :D

Јас не знам што имаат машкиве видено во Емина што толку се палат на нејзе? Гледам пред два настапа сите се попалија по неа и за нејзиното деколте. Мене ми е премногу грда, ко стап кој ставил силикони. Кристина на тие години што ги има Емина сега била многу поубава.
Не можам да најдам убави слики од тоа време ама спотов е доволен http://www.youtube.com/watch?v=nrVbiD5J818
49870_vb8r5803_af.jpg%3Fver%3D1389266663

Толку многу ми прија неизвесноста околу исчекувањето на резултатите за тоа кој ќе испадне, шо не можам да го дочекам вторник, па одам секој ден да ми земаат крв, праам сида тест, се снимам на рендген... Се осеќам жив!

dy6e7aby.jpg

Uste mislis deka Emina se razbira vo muzika?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Да, се разбира. И мајка ти за тебе вика дека си најубав, па тоа не значи дека таа нема очи. Морничав малку примеров ама не ми текнуваше подобар.

Емина мене ми делува како некоја кутра искомплексирана жена.
После секој настап на аудициите, она прва се ѕвери во другите членови од жирито да ја види нивната реакција за да знае и она како да се испонаша.
Нема врска, баш понекогаш дава различни коментари од останатите. Плус Кики на почетокот имаше најмногу кандидати од сите, а она коментира прва за неговите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom