Sungerot Bob
Живеј го животот
Кога ќе излезе Харис ве частам сите што сте тука на темава 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога ќе излезе Харис ве частам сите што сте тука на темава![]()
Стојам на зборотТе држам за збор![]()
Ај погоди заш не нервира?зошто ќе мораме да го гледамо секоја наредна емисија,а за тоа дека сите ќе испаднат знаеме,не е некоја мурдрост.Јас не сфаќам зошто се нервирате зошто не испаднал Харис Чато, па ако не излегол сега, ќе излезе за некоја недела. Секој ќе излезе, но проблемот е кој ќе направи некаква кариера после тоа.
Емина, жена која многу ме нервира, кој ја внел во жирито незнам, голема грешка направил, не сакам да зборувам зошто.
Органски ме нервира...Зошто бе те нервира Емина арна си е жената.Ама пари врие таа не се бројат дома шубава куќа има тој мажот и Мустафа Сандал опасан е.Понекогаш се лигави ама ај
Нема врска, баш понекогаш дава различни коментари од останатите. Плус Кики на почетокот имаше најмногу кандидати од сите, а она коментира прва за неговите.Емина мене ми делува како некоја кутра искомплексирана жена.
После секој настап на аудициите, она прва се ѕвери во другите членови од жирито да ја види нивната реакција за да знае и она како да се испонаша.