Балканска еБанка

• Креатор на темата Креатор на темата Dimitarc
  • Време на започнување Време на започнување
Dotorot e legenda, toa ne moze da se glumi, covekot ima insipiracija za sborenje za sekoja tema, moze i navistina da stane doktor:)))))Daj stavajte nekoi zaebancii od emisijata, ima neso na 365.com.mk ama iziveano e toa, gledam sea imaat i novi pesni:)

Dotorot e legenda, toa ne moze da se glumi, covekot ima insipiracija za sborenje za sekoja tema, moze i navistina da stane doktor:)))))Daj stavajte nekoi zaebancii od emisijata, ima neso na 365.com.mk ama iziveano e toa, gledam sea imaat i novi pesni:)

Ја одамна го слушам и доста стручни муабети има затерано така да мислам дека е стварно доктор, освен ако се лажам :)

Ти ибам прва смена, додека да дојде еБанка заспива, и се будам откако ќе заврши :cry:

Инаку Докторот е вистински доктор, али го бива за забаваљање на овај аудиторијумот, нали. :wink:

Види ги шо зборат бе ц ц ц
Докторот бил доктор...АЛО Докторот е Чак Норис само скриен е:)
Леле вчера колку се смеев на тоа аудиото со панелот нешо вака беше
Д:Докторот на телефон
1: Кој кој доктор
Д: Докторот на телефон
1: Ааааа докторот не на овој број туку на другиот 070
Д: Немогуче

ајде добра вечер, Коста Бургов им се јави му мавнаа ремет на кило :pos2:

абе што се јавуваат вакви кретени што не знаат два-три зборови да спојат он имал интернет кај него ги имал сите клипови симнато леле сељаккк за тоа се јавува

Ае.. бруцош од провинција... јебига.

Туку добра емисијава денес.

ептеееннн:pos: особено она со желбате за Кристин аАрнаудова со ке ја возел со кајче по Матка :pos::pos:

уф каква емисија, не за друго, се јави еден другар:pos::pos::pos:
и голем поздрав до Бургов Коста

И типот што збореше за Бранка Станковска, вимено, многу ме бендиса.

"Ова веќе не личи на емисија"-Докторот:lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom