Балканска еБанка

• Креатор на темата Креатор на темата Dimitarc
  • Време на започнување Време на започнување
Одлична тема, супер емисија. Едукативно пред се.
Tikvi4ka наоѓај слушалките за да слушаш на телефон утре.

еј за вечер сум спремна... донт вори.... :) слушалките уште сега се до мене:) фрекфенција подесена ....:) батерија полна...:)

Продолжува темата за "ерогени зони". :)

Ме интересира дали има некои нови слушатели од Македонијава, и како ги бендисува емисијава?

abe emisirata e dramu nevideni :> veke nekolku godini redovno gi pratam
...viksa i doktorot se neverojatni izmislici ! neznam od kaj im teknuvaat muabetine i doskocicite :>

Јохан е најдобар, се вклопува одлично и со Викса и со Докоторот, а сеа преку лето пак ќе биде тонски реализатор на Јанко (се надевам).

Да, да! Најсмешно кај Јохан ми е коа така одеднаш, ко гром од ведро небо се уклучува у муабетот! :pos2::pos2::pos2:

Моменти од вечерта:

1. - Докторе, зашто си купил ирвас на плин?

2. (sms порака: на Виктор ерогена зона му се рамките на цвикерите)

- Докторе, ај да пробаме дали е вистина, допри ги. (се слуша тропкање). А, се дига нешто од под биро, стварно било.

3. Да не ти го исклучиле парното во кола? Ми се деси мене минатата сезона, немав платено две сметки.

4. Да би ја немала мачката, би го немало и глушецот, рекла баба Трпана од Пустец.

:pos:

Викса е најдобар со неговите доскочици, Докторот е легенда сама за себе, Јохан ќути ќути ама коа ќе лупне нешто... :)

леле, мамата на оваа ФОКАВА што се јавува секој ЕБАН ПОНЕДЕЛНИК! НЕМОЖАМ ДА ЈА СЛУШАМ!
ќе покренам петиција да не и креваат жими се еј... да си го носи тоа курето со ноџиња што го купила, што скокало.. мајке и!!!

ќе се јавам у програм, жими све...

Ако бе нека се јавува,бар да има некој шо се јавува.Него овој сеа шо се јави:lol:

Вечерашна тема на Докторот: издолжување на пенис :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom