Бакнување/секс во манастир

• Креатор на темата Креатор на темата Голијат&
  • Време на започнување Време на започнување
ХИЧ гром удрил бидејќи паднала крв за да се прослави празникот, поточно било служено месо од животни.
Дечково тука нема да убива, ќе милува.

Бај д веј, шо атеист ќе бев, у потпис ми пишува ЉУБИ ГО БЛИЖНИОТ СВОЈ.

А уствари сите му љубоморите дека ќе плеска у манастир :)

(ај сеа и мене напнете ме како сум безбожен кретен)

^ Да, ние сите тука од мали најголема желба да се клецаме у манастир -.-

ХИЧ гром удрил бидејќи паднала крв за да се прослави празникот, поточно било служено месо од животни.
Дечково тука нема да убива, ќе милува.

Бај д веј, шо атеист ќе бев, у потпис ми пишува ЉУБИ ГО БЛИЖНИОТ СВОЈ.

Или, гром удрил затоа што имало невреме :) Арен ти е потписот, атеистички...верниците не знаат за љубов, грешна е према нив :)

Јас сум муслиман па сепак не би се бакнувал/драпал/сексал во манастир, па сега ти види.
Ти како го кажуваш ова, демек дури ни Муслиманите не би го направиле тоа во христијанско свето место, а камо ли вие.
Јас мислам (сега генерализирам, ама мора) дека е нормално еден Муслиман да не прави такви работи во христијанско свето место. Исто така е многу нормално еден Христијанин да не сквернави муслиманско свето место.
Па како што гледаме од останатите постови, ниту еден Муслиман не се јави тука, со спротивно мислење од твоето, што не би можело да се рече за атеистите.
Нормално е еден Муслиман да има сенс за вакви работи, за разлика од атеистот, кој ако навистина е атеист, тогаш манастирот за него е обична градба иста како и секоја друга.

Ти како го кажуваш ова, демек дури ни Муслиманите не би го направиле тоа во христијанско свето место, а камо ли вие.
Јас мислам (сега генерализирам, ама мора) дека е нормално еден Муслиман да не прави такви работи во христијанско свето место. Исто така е многу нормално еден Христијанин да не сквернави муслиманско свето место.
Па како што гледаме од останатите постови, ниту еден Муслиман не се јави тука, со спротивно мислење од твоето, што не би можело да се рече за атеистите.
Нормално е еден Муслиман да има сенс за вакви работи, за разлика од атеистот, кој ако навистина е атеист, тогаш манастирот за него е обична градба иста како и секоја друга.

Па затоа и се нарекуваат атеисти од ат(коњ) гледаат право без да размислуваат.

Па затоа и се нарекуваат атеисти од ат(коњ) гледаат право без да размислуваат.
хехе... проекции, проекции...

Тоа со гледањето право, без размислување, МИКИ1 да си го прашаш - да те поучи каков треба да е вистинскиот верник пошто гледам колку си ја разбираш верата. Ич.

Директно ја кршиш 3-тата заповед со никот и 6-тата со подникот. Се чаталиш со наоколу со убивање, со презир кон жените и кон сите поинакви од тебе и отворено манифестираш омраза. Од каде и да те фати човек (или Господ, „не дај боже“) да те тепа, три дена нема да може да те остави.

И после атеистите не размислувале. Оди, бе, прочитај ја тоа Книгата. Една ти е, по ѓаволите. Само почни отпочеток и немој да скокаш страници.

он-топик:
Јас не верувам во јудео-христијанско-изламскиот бог, па сепак, никако не би ми паднало на памет секс на свето место. Не дека се плашам од казна од бог, туку дека ги почитувам моралните и етички норми на секоја заедница која ми нуди добредојде. „Кога си во Рим, однесувај се како римјаните.“

Иако не верувам во богот на споменатите религии не можам, а да не го почувствувам мирот и спокојот кој владеат во храмовите и светилиштата во кои сум престојувал. Чувството е прекрасно. За мене тоа е доказ колку многу можат луѓето (не господ) да направат заедно кога се сосредоточени на една споделена мисла.

Кога само сите тие умови би се насочиле на некаков реален заеднички проблем, наместо кон ирационална идеја...

Муабетов испадна - он си знаел дека ќе си ја клецне, само да се пофали на форумов дека баш таму ќе го напрај тоа :tapp:

Мене муабетот прееска со првиот пост друго ми беше...
Типот прашува, а уствари знае што ќе прај.
Ако тоа не е фалба, не знам што е.

Каква фалба бе брат, не треси глупости. Ако ми беше до фалење, ќе направев Edit со мојот Фејсбук, MSN, мобилниот број... хахах, таман работа да се фалам, аман :toe:

Во секој случај се отвори интересна дискусија која не ја очекував, и од страна на верниците и од страна на атеистите.

Каква фалба бе брат, не треси глупости. Ако ми беше до фалење, ќе направев Edit со мојот Фејсбук, MSN, мобилниот број... хахах, таман работа да се фалам, аман :toe:

Во секој случај се отвори интересна дискусија која не ја очекував, и од страна на верниците и од страна на атеистите.

Секој човек има право на свое мислење - колку и да е глупаво за другите.
Таков впечаток оставаш, не тресам глупости јас.
Ама терај си како сакаш.

Секој човек има право на свое мислење - колку и да е глупаво за другите.
Таков впечаток оставаш, не тресам глупости јас.
Ама терај си како сакаш.

Во право си, само неможев, а да не пишам дека не ми е до фалба дојдено.

слушај другар ова ке ти го казам оти те поштовам како човечко суштество и нејкам душата да си пикниш во грев
никако немој таква работа остај попови и лугево со ти велат таа градба го претставува домот на ГОСПОД
на земјата те молам немој таква фатална грешка да направиш да го оскрвенавиш домот на НАЈСВЕТИТОТ
овие сите што писуваа и коментираа без врска и со му е сеедно така и ке биди и со нивните души сеедно
ГОСПОД да му е напомош нив да се свестат со умот малце
значи те молам како брат иако не ми си да не си ја клаваш душата во таков грев да имаш секс в црква
ГОСПОД и за помали работи од ова го напушташе храмот и домот а за ова големо зло ке падни над нас
милозлив е и добар ама да не претераме ова не чини послушај ме мене овие со не мислат со мозокот ке ти речат прај шо сакаш
ама така правеа и нивните татковци нашите татковци ама сега тие мртви се паднаа и умреа во грев
се најдобро и ГОСПОД да е со тебе покај се и се ке биди во ред мислам

слушај другар ова ке ти го казам оти те поштовам како човечко суштество и нејкам душата да си пикниш во грев
никако немој таква работа остај попови и лугево со ти велат таа градба го претставува домот на ГОСПОД
на земјата те молам немој таква фатална грешка да направиш да го оскрвенавиш домот на НАЈСВЕТИТОТ
овие сите што писуваа и коментираа без врска и со му е сеедно така и ке биди и со нивните души сеедно
ГОСПОД да му е напомош нив да се свестат со умот малце
значи те молам како брат иако не ми си да не си ја клаваш душата во таков грев да имаш секс в црква
ГОСПОД и за помали работи од ова го напушташе храмот и домот а за ова големо зло ке падни над нас
милозлив е и добар ама да не претераме ова не чини послушај ме мене овие со не мислат со мозокот ке ти речат прај шо сакаш
ама така правеа и нивните татковци нашите татковци ама сега тие мртви се паднаа и умреа во грев
се најдобро и ГОСПОД да е со тебе покај се и се ке биди во ред мислам
Амиииииин:pop:

поздрав до атеистите што имаат почитуванје за светото место навистина

Во право си, само неможев, а да не пишам дека не ми е до фалба дојдено.

И! Што одлучи? Одиш, али не одиш? Ако одиш, зошто? Ако не одиш, зошто?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom