Хахаха во манастир бе... не
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нормално е еден Муслиман да има сенс за вакви работи, за разлика од атеистот, кој ако навистина е атеист, тогаш манастирот за него е обична градба иста како и секоја друга.
.
јас атеист, тој верник. јас жена, тој маж. тој за велигден нејќе секс, а мене ми се сака. јас го заведувам, тој попушта
А и некако не е баш културно како пред баба ти секс да имаш ... е сега ако се пружи прилика никој да не ве фати... зошто па да не??

А зошто се оди во манастир? Тоа е основното прашање. Ако се оди од верски побуди, било какви, да се бара помош или нешто да се заблагодари, тоа и треба да се направи. Но ако се оди од адет, да се направи нешто само така оти било адет, така правеле некој итн... тогаш подобро е и да не се оди, додека не бидеш на чисто што сакаш. А тоа дали да имаш секс или нешто во манастирските конаци, зависи од твојот однос кон почитување на светото. Ако манастирот за тебе не е свето место, туку јавна куќа, прави што сакаш.
A демек ги делиме работите на свети и не свети? Кој е одговорен за постоењето на живот кој се продолжува со помош на секс? Да не беше сексот немаше да има ни лоботомизирани верници така да треба да се клањате на сексуалниот чин и да го воздигните како најголема светиња богохулници!!!
абе ич да не ти е гајле, ти нема на икона да ја натртиш, соба како соба, дали е во манастир или во бордел исти курац.