SuicideMessiah
Советник
- Член од
- 7 јули 2008
- Мислења
- 5.575
- Поени од реакции
- 295
Lagata e kako shilo...vlti vlti ke izleze koga togash.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Леле се слагам со тебе.Мислам дека клопчето почна да се одмотува, а разврската (доколку ја има) ќе биде екстремно изненадувачка.
Барем да дознаеме веќе еднаш, кој беше патриотот.![]()
Ili Mijalkov ili Pavle Trajanov...eden od niv sigurno e...bidi siguren.
Znam...da go pogodam izvorot od prva? SITEL i Latas...pogodiv?
Dobar post.Јас не верувам дека Бранко Црвенковски бил оној кој го режирал атентатот врз поранешниот Претседател Киро Глигоров.
Не дека е нешто добронамерен,тука затоа што Глигоров беше алфа и омега во тие години во Македонија.Отсекогаш имал силни врски со УДБА,КОС итн итн..
Можеби некој далеку помоќен од Црвенковски и компанија ги ангажирал за да не си ги валка рацете,ама сепак,тоа е надвор од наите видици.
Интересно е што после толку години,еден ... според мене анонимус,една обична изветреана мивка како Фрчковски се дрзнал да си ги пушти нозете подалеку од чергата.
Дали и он како Црвенковски си нашол работодавци кои му наложиле да ја отвора Пандора незнам,ама знам дека неофицијалната лустрација е почната.
Некој ќе го ебе ежот.
Груевски треба да седи настрана и да ги ја ишка мувата,оти некој и да сака неможе да го поврзе со овие срања.
Ќе биде многу позитивно за нас,ако се покаже дека Грците се оние кои стојат зад атентатот...исто како некој да не почастил со 2,5 милиони редбули![]()
Ili Mijalkov ili Pavle Trajanov...eden od niv sigurno e...bidi siguren.