Авто огласи (интересни возила за продажба)

• Креатор на темата Креатор на темата JeepMkd
  • Време на започнување Време на започнување
9ebc5d64-e286-4b35-afe0-389880787ac1.jpg

Кај си го видел на продажба ова чудово бе другар?

Огласеното е далеку од ова на сликата :helou:

imam slusnato deka nabrzo ke se otvara avto plac na prvomajska kaj pintija tamu..ke imalo ekstra izbor na koli, uvoznici sto se i tie sto sakaat da gi prodadat kolite ke mozele da gi ostavaat za prodazba,mislam polesno e taka nego davanje na oglasi,vaka ides na lice mesto i ne se zamaras kaj ti zivee sopstvenikot na kola da se zamaras da go najdes..pocna so avto placevi i kaj nas konecno..dobra ideja.bravo

imam slusnato deka nabrzo ke se otvara avto plac na prvomajska kaj pintija tamu..ke imalo ekstra izbor na koli, uvoznici sto se i tie sto sakaat da gi prodadat kolite ke mozele da gi ostavaat za prodazba,mislam polesno e taka nego davanje na oglasi,vaka ides na lice mesto i ne se zamaras kaj ti zivee sopstvenikot na kola da se zamaras da go najdes..pocna so avto placevi i kaj nas konecno..dobra ideja.bravo

Добра идеја, мада касниме 10тина години :)))

Ајде опелаши, еве GT кој се продава.

http://www.pazar3.mk/ViewItem.aspx?itemId=674172

Леле колку ја сакав колава... :( ...мислев дека сопственикот ќе ја понуди за некоја поразумна цена.. сепак не е во сјајна состојба, ниту пак автентична за моделот... а сепак и бара 3500 евра.. а треба да се има предвид дека уште толку би се дале за да се доведе како што и доликува... сепак сеуште скапо за наши услови... (т.е. моментално мои)... :)

Сеуште ќе останам да сонувам за овој автомобил поточно..

Колава ја видов во Неготино на собирот, а ден пред тоа ја возеа низ Кавадарци, беше украсена за свадба. Делува солидно, не се слуша како работи моторот и имам позитивен впечаток за неа. Е сега тоа што сите лајсни се фарбани наместо хром ептен ми боди очи.

http://www.pazar3.mk/ViewItem.aspx?itemId=686093

Друже колава е гром да,ама дали на кола од 69-та внатре стои да има екранчиња модерни и слично..убавината на овие коли е да им го слушаш моторот додека работи,а и не верувам да и е оригинален моторот,бидејки ретко кој може да напаси 25 литра на 100км ваљда.Иначе ја имаше колава тука :smir:

Шевелот е :drk::drk::drk::drk::drk: него малце претерал со цената :vozbud:

Друже колава е гром да,ама дали на кола од 69-та внатре стои да има екранчиња модерни и слично..убавината на овие коли е да им го слушаш моторот додека работи,а и не верувам да и е оригинален моторот,бидејки ретко кој може да напаси 25 литра на 100км ваљда.Иначе ја имаше колава тука :smir:

Колку што се сеќавам колава се продава скоро 1 година на пазар3, иначе во постарите огласи беше наведено дека моторот е од Мерцедес дизелаш!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom