Авто огласи (интересни возила за продажба)

• Креатор на темата Креатор на темата JeepMkd
  • Време на започнување Време на започнување
Wolkswagen corrado ... ретко моделче ... е сеа дали вреди за 4000 евра незнам :toe:

http://www.pazar3.com/ViewItem.aspx?itemId=240813

680cd02e-9b5f-4314-b4da-b24ae6cea8f8.jpg
Аман бе другар колава е 94 година (16 години)незнам за друг ама јас не би ја земал само поради годината на производство:helou:

Аман бе другар колава е 94 година (16 години)незнам за друг ама јас не би ја земал само поради годината на производство:helou:

е добро де височка е цената, ама стварно ретки се Корадата во Македонија

е добро де височка е цената, ама стварно ретки се Корадата во Македонија

Корадо се наследник на многу поуспешен волксваген широко. Али нешто не беше погодено па не е произведуван долго и масовно.
То што се ретки во македонија значи дека за него нема ни искусен мајстор ни делови.
Јас имав ретка кола во МК па секој дел го чекав со недели од Грција а мајсторот отвараше на компјутер шеми и упатства како и што се мести.

Корадо се наследник на многу поуспешен волксваген широко. Али нешто не беше погодено па не е произведуван долго и масовно.
То што се ретки во македонија значи дека за него нема ни искусен мајстор ни делови.
Јас имав ретка кола во МК па секој дел го чекав со недели од Грција а мајсторот отвараше на компјутер шеми и упатства како и што се мести.

Ставај делови од Голф и шибај:vozbud:

Па тогаш и земи си голф
сигурно ќе го земеш поефтино

Hah bidi siguren deka poeftino kje zemes Golf III. Sega so ova izmenive vo zakonot za uvoz bi trebalo da ima padne cenata na porealna.

se izvinuvam za latinicata, ne pisuvam od doma

nea prodavam samo za reklama e a inace nese rodela kola daja stasa -- 3.0 motor samo betmen vozi manta :pos:

Каросериски ја бива или тапа....да не е ишлапана со кит цела ,па недај боже да чукнеш во нешто па да бидеш феномен што ти се искршила колата :) .Моторот од Мантата е или ????

Каросериски ја бива или тапа....да не е ишлапана со кит цела ,па недај боже да чукнеш во нешто па да бидеш феномен што ти се искршила колата :) .Моторот од Мантата е или ????

Еј да не се сфативме погрешно, не е моја, малце офтопик беше, али ме засмеа пораката во огласот, samo betmen vozi manta. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom