Авто огласи (интересни возила за продажба)

• Креатор на темата Креатор на темата JeepMkd
  • Време на започнување Време на започнување
е за последното грешиш... во договорот стои која кола со кои броеви на мотор и шасија ти ја продава. ако не се тие, продавачот можеш да го тужиш за измама...

ЛЕЛЕЕ очај на векот !!!! количево ем не личи на ништо, ем THUNING НЕ се пишува така ама тоа е
http://www.pazar3.mk/ViewItem.aspx?itemId=939838

41da0e35-0521-4876-b438-1a0378c88265.jpg
,

И ме интересира што му е ова кај левиот фар кај маската како кругче ?

67ffa0fd-2592-41d0-bf04-494ea6b9a537.jpg

За ова не би платил повеќе од 400 евра.. ич не е средено ко што треба

400 евра? За тие пари (ако толку имаш мерак) ќе најдиш почовечки Ескорт мк2.

Ме интересира што му е ова кај левиот фар кај маската како кругче ?

Koпче за прекин на доводот на струја и гориво во случај на сообраќајка :pos2:

90% дека е сијаличка... имам видено на југо вакви, бидејќи лесно се монтираат а има и 12V и 220 V. Оние првите работат на акумулатор или адаптер во струја за домашна употреба :)

е за последното грешиш... во договорот стои која кола со кои броеви на мотор и шасија ти ја продава. ако не се тие, продавачот можеш да го тужиш за измама...
Абе ти провери си... ќе му се фатиш за стапот ако ти ги земи парињата и ти тупни нешто шашаво. Ажурноста на нашите судови знаеме колкава е, шише ќе свиткаш ако го тужиш. Становите од цели згради ги продаваа на 10 души еден, па никому ништо, за кола не прајме муабет...

Башка фордовите (пример) имаат број на шасија на под. Оние што се генерација со мојот, ретко кој е доволно здрав да нема корозија кај бројот (истото беше и кај мене). И можи да немаш никаков проблем со колата се да е легално, ама да неможиш да ја регистрираш оти не се читаат броевите.

Јас ја однесов на технички и побарав да ми се внесе нов број на шасија, оти стариот беше корозиран, се читаа само последните 6 бројки во 2007 кога го внесуваа, сега не се чита ништо. И така бидна, си платив 800 денари, ми турија број на шасија на подкрило и сега сум раат.

Абе ти провери си... ќе му се фатиш за стапот ако ти ги земи парињата и ти тупни нешто шашаво. Ажурноста на нашите судови знаеме колкава е, шише ќе свиткаш ако го тужиш. Становите од цели згради ги продаваа на 10 души еден, па никому ништо, за кола не прајме муабет...

Башка фордовите (пример) имаат број на шасија на под. Оние што се генерација со мојот, ретко кој е доволно здрав да нема корозија кај бројот (истото беше и кај мене). И можи да немаш никаков проблем со колата се да е легално, ама да неможиш да ја регистрираш оти не се читаат броевите.

Јас ја однесов на технички и побарав да ми се внесе нов број на шасија, оти стариот беше корозиран, се читаа само последните 6 бројки во 2007 кога го внесуваа, сега не се чита ништо. И така бидна, си платив 800 денари, ми турија број на шасија на подкрило и сега сум раат.

со парите од становите се накркаа и судии, и истражители и адвокати и се по ред затоа е никому ништо, т.е. ебаниот ебан тепаниот тепан... ама тоа е друга тема не е за овде. за “шашава“ кола е друг муабетот... прво и основно во полиција пријавуваш, зимаш записник и после го тужиш во приватна парница, која пак иде доста брзо... на маскимум 45 дена се закажува. или, за да не дојде до тоа, проверувај си сам редовно и цело време го имаш на расоплагање пред да дадеш пари и да потпишеш на нотар...

Најсмешен момент. Ако е реален Абарт напред ќе беше ладњакот со црева одоздола (затоа е и Абарт браникот да го скрие тоа).

Како и да е, добра реплика во секој случај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom