Авто огласи (интересни возила за продажба)

• Креатор на темата Креатор на темата JeepMkd
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде кајганџии бидете малку од корист!!!!

Загреан сум за Фиат Браво ( и тоа многу ми праве кеф)
Ова го најдов на Пазар 3, кажувајте дали вреди да се оди да го гледам или да си седам дома !

Давајте совет!!!:smir:

ПС. Можеби некој ја знае и колата ,или ја има гледано!

http://www.pazar3.com.mk/ViewItem.aspx?itemId=302765

17efd3c0-7ba5-430a-9dd9-9236aaba6db8.jpg

thumb_single_right_top.gif

Ако е 1,4 12v бегај од неа !

ПС видов дека е 1,6 16v тоа е веќе солиден мотор од Фиат.

Оти шо му фали и на 1,4???:toe:

thumb_single_right_top.gif

1,4 12v ти е еден најлошите мотори кој излегол од Фиат во последно време. Само се жалат на него поради чести дефекти и недоверливост, слично како што Југо 45 е полошо од 55 :nenene:

406ка-та ми изгледа сомнително од десна страна цела задна врата и задно крило + немаш слика од лева страна. Ќе најдеш посолидно, ама и поскапо.

Фиатот не го ни гледам, 2 врати барем мене не ми бркаат работа.

406ка-та ми изгледа сомнително од десна страна цела задна врата и задно крило + немаш слика од лева страна. Ќе најдеш посолидно, ама и поскапо.

Фиатот не го ни гледам, 2 врати барем мене не ми бркаат работа.

Точно и мене ми прави сомнителни моменти , но си викам 4400 евра нема да се стават за џабе!:toe:

А за Фиатот, мене баш ми се свиѓа, не ми е проблем за двете врати, така да добро би ми дошло некој совет!

1,4 12v ти е еден најлошите мотори кој излегол од Фиат во последно време. Само се жалат на него поради чести дефекти и недоверливост, слично како што Југо 45 е полошо од 55 :nenene:

Значи да бидам попретпазлив!!!!
Фала!:smir:

скап е и моторот е менуван 90% пошто мерцедес купе со дизел тешко тоа

скап е и моторот е менуван 90% пошто мерцедес купе со дизел тешко тоа

I agree! Pazar3 најчесто збиралиште на џаболебари и ненормални луѓе кои нудат коли со ненормални цени и низок квалитет.

Ами оној струмичкиот Воксал за 4000 евра????
Многу ретко да се најде нешто со реална цена.

123-ки купе има неколку што сум ги видел... две во Скопје и една во Куманово. Никој не продава, така да ме зачуди што некој ги дава ...Ќе одам да погледнам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom