torrent
бившиот torrent
- Член од
- 13 април 2006
- Мислења
- 2.076
- Поени од реакции
- 68
добар е овај само што има неоригинални делови а инаку добро е среден
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хаха пеглицава ќе цркне од електричен шок... Толку светкави работи :uvo:Ама мора да признаеш дека седиштата се топ тапацирани
http://pazar3.com.mk/ViewItem.aspx?itemId=332608 :nenene::nenene::nenene:
жмигавци од 101Интересен Таунус...иако лимаријата ми е малце сомнителна, барем вака на слика...
edit:
Премногу сомнителна...
Спојот на предно лево крило и прагот...
Задно лево крило долу е катастрофа изработено, исто и задниот везен лим долу лево на спој со лево крило....
Не мислиш дека претерал? Баш гледав како се движат цените (се думав колку реално можам да земам за ескордот мој) и искрено за тие пари се зема Форд Ескорд 10 години понов во слична состојба со далеку подобри перформанси/потрошувачка/цена за регистрација!!! Ова чудо со 3.000 цм кубни е над 17.000 денари за регистрирање, да не спомнувам дека троши над 10 литри дизел низ град.Солиден Мерк... а и цената е прикладна за вака среден автомобил. До кај 2500-2400 може да се земе...
![]()
Оглас: http://pazar3.com.mk/ViewItem.aspx?itemId=369319
И јас друже... 123 мерцедесите (без навреда) ама дизелите се стари баби. на 3000 кубици едвај добиваш 100 кс, да не ти го споменам 200д кој само се тркала по патиштата. Не правиме муабет за издржливост и комфорт (тука мерцот се знае е без конкуренција) правиме споредба на перформанси/потрошувачка/регистрација. И побрзо ке го направам ремонт фордовиот 1.8 дизел (на 400.000), ама на угорнина ке возам 100км/ч и ке ми троши 6 низ град отколку 1.000.000 км и на поголема угорнина да те престигне фичо :kesa:, а да не ти напоменам дека низ град било кој Мерц си пие 8+.И ти ли сине Џиш... споредуваш Форд и тоа ескорт со икона на издржливост Мерц 123... па што километри овие коли имаат направено... Пола албанија ги вози и уште се тркалаат. И јас имам форд, ама...немој вакви муабети, те молам... е сега колку и каква е цената може да се коментира, ама споредба...ЈОК.