Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Рже не се држе... Ритмто е лудило, моторот којзнае од што е ставен, можеби е 1.6 или 2.0 турбо од Браво... Струмикс е покомпетентен за Фиатите ке каже тој. Како добро влече... Би сакал еден ваков мотор да ставам во Фиат 128 спортНајбрз минатито викен се снимал со камера. погледнете многу јако изгледа.
. Па да го видам Алек_ск каде ке ме виде со Аудито :smir:Најбрз минатито викен се снимал со камера. погледнете многу јако изгледа.

Води борба со воланот, ама мн добро ги фаќа кривините! Рже не се држе... Ритмто е лудило, моторот којзнае од што е ставен, можеби е 1.6 или 2.0 турбо од Браво... Струмикс е покомпетентен за Фиатите ке каже тој. Како добро влече... Би сакал еден ваков мотор да ставам во Фиат 128 спорт. Па да го видам Алек_ск каде ке ме виде со Аудито :smir:
, bi sakal i ti da sednes nekoja vo ova pozadi ama gledam vo ova nema zadni sedista
se salam. Bez da menuvam motor bez da stavam sipki bez nisto samo da se dodade eden cip za da dobie audito 250KS so istiot motor ke praime pak muabet
A ako sakam da pravam vakvi zaebancii ke zemam Smart ke mu stavam motor od hayabusa i ke se dobie ova: ako nisto drugo poubavi se od Fiat :smir:
Да кажеш дека Минито е поубаво од Фиат...тоа е...смешно...
Земи кој сакаш ФИАТ од 60-ти споредено со таквите шпорети...ќе видиш споредба на шпорет со скулптура на четири тркала.
П.С.
Напрај го Аудито на 250 КС, а јас со делови од отпад ќе склопам нешто интересно, и ќе ми гледаш штоповите
Ќе има и понекое ново делче де...
Ne ne go pravam 250ks, neka ostane 180, a ti sklopi i javi mi se da gi probame
moze da gi gledam stopovite ako od otpad gi stavis kaj mene na hauba
Toa sto ke go sklopis od odpad na 250 (ako gi dostigne) ke bide pak odpad a za na start kolku sakas novi delcinja staj mu pak nema da bide quattro
Inaku mini morisot so taa boja i so toj motor mi e vo srce i zelba mi e da go imam, ke gledam da ja ostvaram taa zelba

и постабилно.
А заден диференцијал на чудово ќе ставате или ќе одите директ во ѕид секогаш кога сакате да дрифтате?![]()

Ние не дрифтаме, ние возимеА заден диференцијал на чудово ќе ставате или ќе одите директ во ѕид секогаш кога сакате да дрифтате?![]()

ОК шефе, извини...Да не забегуваме од насловот на темата кој е за новости.