Australian Open 2016 (18.01 - 31.01.2016)

• Креатор на темата Креатор на темата Feisty
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ќе се заколите :icon_lol: знам дека многумина сакаат да го видат паднат ноле,мислам дека годинава нема да се случи тоа ни под разно со оглед на конкуренцијата,иначе кога мора да се добие цели 3 сета притоа се игра петтиот решавачкиот буквално СЕ е можно

Стен загуби од Милош, на Мареј сега се му е отворено до финале...

Стен загуби од Милош, на Мареј сега се му е отворено до финале...
uf,teshko ke da e ,bar po nivnata deneshna igra.Raonic dobar vo razmenite,nekako najubedliv mi beshe,a I Ferer e u forma.Teshko ke mu e na Marej,moshne teshko,so vakov servis epten e podlozen na brejkovi

uf,teshko ke da e ,bar po nivnata deneshna igra.Raonic dobar vo razmenite,nekako najubedliv mi beshe,a I Ferer e u forma.Teshko ke mu e na Marej,moshne teshko,so vakov servis epten e podlozen na brejkovi
Дача Ферер нема шанси со ваков Мареј, Давид е веќе во години и тешко да може да издржи 5 сета со ваков Мареј. :D

Милош има какви такви шанси игра предобро од почетокот на сезона, не случајно го победи Федерер...[DOUBLEPOST=1453720211][/DOUBLEPOST]
Каков лик:eek::vozbud::pos:

Последно уредено:
Вечер Кеи ако не го сопре, 95% освојува. :D
И ја така мислам, со тоа што исто сум убеден дека Кеи ќе изигра доста слабо, а Ноле нема шанси две слаби партии по ред да повтори.

Federer - Berdych 3:1
Djokovic - Nishikori 3:1
Ferrer - Murray 1:3
Monfils - Raonic 0:3

Serena - Sharapova 2:0
Radwanska - Carla Suarez 2:1
Azarenka - Kerber 2:0
Konta - Zhang 2:1

И ја така мислам, со тоа што исто сум убеден дека Кеи ќе изигра доста слабо, а Ноле нема шанси две слаби партии по ред да повтори.

Му кобиш а? Исто ко Југослав Костовски си. :D

Првиот сет Ноле слаб ама Кеи уште послаб

Како игра Нишикори..Еден меч интересен ќе се понадеваш и ќе ти изигра најслабо на цел турнир против прв светски рекет.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom