Australian Open 2015 I 19 Јануари - 1 Февруари I

• Креатор на темата Креатор на темата Red John
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои АО 2015?

• Вкупно гласачи
    27
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Си играл на Димитров најверојатно?
Јок....едноставно одвратно ми да гледам тенис со толку експонирано навивање со трубање и урлање.. поготово ова педеранава ич не можам да ги гледам и слушам а режисерот им дава премногу до значење, секој мал прекин камерата е свртена према гејовите....

Мада фака санава ган ај презент ју Дамир Џумхур фанс :kuracc:

Yunacite vo element.:icon_lol:Ama ovie na Paok navivaci se ili na Pao ? :icon_mrgr:

А за вие Еуроспорт само тупаниците по грб ... го прекинаа Гришо за да ја слушам Храдецка како стенка

Багдатис погоди некои страшни удари.Димитров ја утепа линијата,мада на брејк шанси како аматер изигра.[DOUBLEPOST=1421978620][/DOUBLEPOST]Лелел какви удари човече :cuc:[DOUBLEPOST=1421979903][/DOUBLEPOST]Димитров има претерано многу среќа,нон стоп ја гаѓа линијата..Иначе врска нема.Очајна игра.Многу е подобар кога игра 'груб' тенис,а не вака со топ спинови од јутра до сутра и без никаква опасност по Багдатис.

Последно уредено:
аиииииииииииииииииииии какво брукање на Федерер денес еј ...
:sramezliv:

Oд старт гледав, баш запамтив дека коментаторов кажа дека до сега во последни 10 нивни дуели само 1 сет изгубил Федерер, баш кога му се закануваше дека ќе го изгуби првиот, што доволно говори каков очај беше денес федексот.
Толку неизнудени, дупли, аиии, мене језа ме фаќаше дур го глеав, непрепознатлив беше а имал доста лоши мечеви у задњи неколку години али според мене ова му е еден од најлошите во кариера, да биде трагедијата поголема, врска немаше муабетот на Сепи после мечот, дека ова му бил најдобар негов меч у кариера, талијанот можеше далеку подобро да изигра од ова денес, фактот дека го победил денес федерер под дифолт не значи дека изигра најбоље до сеа.

eurosport го постираа ова сеа на феј, последен пат кога испаднал во трето коло на АО

10940481_10153549482814745_4345484225071659668_n.jpg

:sramezliv:

Anderson go isturi so servisi vo telo..[DOUBLEPOST=1422006390][/DOUBLEPOST]Mnogu glup Gasquet ama koj mu e kriv.Anderson praen v gz,na 6-4 vo tajbrejk za Gasquet za malce topceto ne prefrli preku mreza a na 6-6 so mrezata si dobi poen.

Gasquet mizerno pogoduvase prv servis.

Последно уредено:
Шо бе, не сум сонувал дека изгубил, навистина изгубил ... му еам. :place:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom