- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.442
- Поени од реакции
- 119.022
А Монфилс?
![]()
У три добиени сета?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А Монфилс?
![]()
У три добиени сета?Немој жити мене, после првиот сет ќе се распадне Гаел. Само прашање е дали ќе стигне до Рафа.
![]()
И јас мислам дека со Монфилс ќе се играат 5 сета.А Монфилс?
![]()
Заебанција настрана, одамна не сум го видел Монфилс да изгледа толку здраво и средено. Може да му направи проблеми на Надал.
И јас мислам дека со Монфилс ќе се играат 5 сета.
--- надополнето: 14 јануари 2014 во 20:45 ---
Многу позитивно ме изненади Енди денеска. Тој ако земе замав може да биде многу заебан.
За мене тоа е невозможно. Да не испадне дека го величам Надал или нешто слично, али на Грен Слем многу тешко Рафа да загуби од Монфилс. Едноставно колку и да игра лошо Рафа 100 пати е поспремен од него и ќе го тепа на снага. Инаку за Монфилс да, игра многу од порано, а тоа можеше да се увиди уште на Ролан Гарос прошлата година.
--- надополнето: 14 јануари 2014 во 20:51 ---
Мареј се враќа после 4 месечна пауза од тенисот. Јас мислам дека е невозможно да ги победи Рафа и Ноле во три дена.
Фала.
Мислев да не се повредил во текот на мечот или да не предал ради истоштеност. Ајде во следното коло ќе видиме Рафа во каква форма е, иако и таму постои можност за предавање затоа што Кокинакис едвај се движеше денес во четвртиот сет поради грчеви во нозете. Инаку според хајлајтсот и коментарите што ги читав Кокинакис изиграл одличен меч, има доста надеж во ова дете. Го имам гледано на неколку Челенџери, баш школуван тенисер и не е од оние типични дрвосечачи.
Инаку видовте Симон бе?Демек повреден бил ау, он во 5-от сет 16-14 изигра со Брандс.
Чилиќ се врати од 0-2 во сетови и оди на мегдан против Симон, иако не верувам дека ќе има дуел меѓу нив двајца затоа што Симон ќе предаде.
Вечер Ноле игра во дневниот термин, на 40+ степени, можно е да зариба во еден од сетовите затоа што си има он проблеми со жештината.
Федекс изјави дека не му е проблем жештината , дека тоа е mental issue![]()