Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, имаше.. ама пак Цонга двојно повеќе од него. Се уби од мавање топки во аут (на основната линија)What? Федерер имаше едно 20 +
TsongaМе пресмеа кога му замавна на Федерер со рекетот.
![]()
Roger sam u Intervju nekoe rece. Za teniser (pa i bilo kakov sportist) mozno e da odigras super partija i da izgubis pa i da izigras losa za da na kraj pobedis.Да, имаше.. ама пак Цонга двојно повеќе од него. Се уби од мавање топки во аут (на основната линија)
Не го пратев до сеа низ турниров Федерер и не ми е јасно, дали денес играше резервирано или паднат е во форма?!
Класата е таа...во најбитните моменти(тајбрејковите) Роџер перфектен - меѓутоа општиот впечаток е дека одигра слаба партија, и само неумешноста на Џо го однесе у наредна фаза
Човекот има мила звезда и дава позитивна енергија коа го гледаш... Едноставно си има стил - не како некои што со кинење на маици сакаат да привлечат пажњаТакво е да фанеш образите да му ги искинеш. Ја бев за него али таа е. Сега само сакам да го видам Федерер како го тепа Мареј до крај. А натаму кој сака нека зема титула. Ај донт кер. Цонга излезе така да.
Roger sam u Intervju nekoe rece. Za teniser (pa i bilo kakov sportist) mozno e da odigras super partija i da izgubis pa i da izigras losa za da na kraj pobedis.
Rabotata e u toa sto golemite majstori na igrata nemaat samo edna jaka strana t.e servis jak, ili forehand ili whatever. Tie imaat od se po malku i toa znaat da go iskoristat koga e najpotrebno.![]()
jas mislam obratno deka Stephens nemat apsolutno nikakvi sansi protiv igrata na Azarenka i ocekvam pobeda na azarenka so hen -5,5 isto taka Djokovic bi trebalo da go tepat Ferer vo 3, max 4 seta, a Fedex denes se spasi radi greskite na Tsonga, vs Maraj to e dr prikazna nemat kaj Maraj tolku lesno izgubeni poeni i bi trebalo da gledame finale Nole-MarajМое мислење за полуфиналињата кај невестиве вечерва:
- Sharapova - Na Li
Епа Ли На , дојде време да се збогуваме. Ти се погоди против Радванска "минус против минус меч" ( дефанзива против дефанзива) , ама сега ќе влезеш во машината на винери и непростување .
Кој сака пара : -20.5 гема (1.8 квота). И со 6-4 6-4 влегува типот. И со 7-5 6-2 во краен случај . Мада мислам дека далеку полесно ќе биде.
- Azarenka - Stevens
Скоро сум убеден дека црнкињава го има оставено стравот ( песимизмот што викаат к-15) уште во пораните кола на турнирот. Така да вечер очекувам скроз иста самоуверена партија од нејзина страна како синоќа. Азаренка не ми е нај-нај . И вчера со Кузнецова имаше очајни моменти .
Очекувам победа на Стивенс .
Кој сака пара : Играјте со 5.5 гема предност на Стивенс. 1.9 квота. Ненормално добра понуда. Со пораз од 6-4 6-3 пак е добитно .![]()
Да, имаше.. ама пак Цонга двојно повеќе од него. Се уби од мавање топки во аут (на основната линија)
Не го пратев до сеа низ турниров Федерер и не ми е јасно, дали денес играше резервирано или паднат е во форма?!
Класата е таа...во најбитните моменти(тајбрејковите) Роџер перфектен - меѓутоа општиот впечаток е дека одигра слаба партија, и само неумешноста на Џо го однесе у наредна фаза
a so e fintava so naslovov Tsonga jumps the net ?
еве го моментот