- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.057
- Поени од реакции
- 16.624
Битно Кириленко се пласираше понатаму.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
До 1/2 финале може повредна да игра , вториот направен точак на турниров после ШараповаСерена се повреди на 4-0 за неа и 15-0 за Галовитс, но го доврши мечот и експресно ја прегази противничката со 6-0 6-0. Многу лошо го свитка зглобот, викаше и медикал тајм аут, но како што реков го заврши мечот. Сега останува да видиме дали ќе може да игра во продолжение од турнирот, ќе биде огромна штета доколку не може да игра. Колку да знаете го повреди истиот зглоб поради кој во 2002 година ја пропушти целата сезона. Се надевам дека не е ништо сериозно.
Вика малце се мачеше во вториот сет но лесно победи на крај со 6-1 6-4 и се пласираше во второто коло. Мареј изгледа страшно, барем по денес прикажаното и според мене е еден од најголемите фаворити на турниров.
. Мареј изгледа страшно, барем по денес прикажаното и според мене е еден од најголемите фаворити на турниров.
Ќе испадне ли + Гергес?Најквалитетното за вечерва:
Lacko - Tipsarevic
Lopez - Stepanek
Mallise - Verdsaco
Begu - Radwanska
Џокович мислам дека ќе го смеле Харисон . Му лежат ептен вакви млади играчи без муда кои и немаат некое изразито оружје во играта .
Јас се знае на кој меч сум сконцентриран . Goerges - Oprandi
Абе ние може до утре да му се смееме ама човекот е одличен. Еве ќе видиш дека далеку ќе догура, што е до мене Мареј ќе го тепа Федерер у 1/2 финале.јесте да... баш страшно.
![]()
сеа освен у косата се запуштил у брадата (која не го личи) и е најблиску до caveman стадиумот.
Како не чисти не зезај, Цибулкова не и земала гемАман бе , толку ли само кремчиња има по темава? Што толку го мразите имиџот на Мареј , аман . Да не има правило дека мора да е избричен и со четворка цел потстрижен ?
Инаку за типувачи , Радванска со Бегу е поклон границата за над 16.5 гема . Добра е Бегу , има потенцијал , а и Агњешка не е некоја која чисти со 6-0 6-0 . Исто Шарапова поклон -16.5 со Дои од Јапонија . Шо да праи , и да дои и да не дои , 5 гема не зема. Јанкович е исто во форма , испод 19.5 гема треба да заврши со работата.