- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.149
- Поени од реакции
- 16.865
WTF?
OMG
Над 60 грешки да имаш, ејди Федерер, Федерер..
OMG
Над 60 грешки да имаш, ејди Федерер, Федерер..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Можиме бе !? Можиме да го тепаме Џоковиќ ? А ? Јас имам верба !
Vamos Rafa !!! Vamos !
и Новак загуби во полуфиналето па извади гз против Федерер и дојде до титула.На Вимболдон бев милион посто сигурен дека ке ја освои титулата (играше неверојатно самоуверено цел турнир) во финалето се загуби против Новак.На УС опен искрено се надевав дека конечно ги преболел сите порази и дека конечно ке видиме машка борба и победа над Новак, ама.....несакам да се потсеќам на тој меч сега 
.Ако стварно успее да го победи ке славам како јас лично да сум го освоил турнирот
ама јас би се радувал и во 5ти сет само ако успее да го догурка мечот.Паѓа психички пред Нолета и се губи целосно.На 18 години играше посамоуверено против Федерер отколку сега како зрел тенисер против Новак.Факт, неможеме да се преправаме дека не е така.Ама надежта последна умира, ќе го бодриме во недела па ке видиме што ке се деси.
Ние само пробувавме да направиме мала анализа за тоа кои се шансите на Надал против Новак во финалето.Дали оваа игра е на доволно високо ниво за да се справи со пцовките и викањето по терен на Новак во недела
.Обично Надал тешко наоѓа концентрација кога брчат хеликоптери, огнометот денес на пример или кога игра со Новак на кого устата му лае побрзо од брзината на движење на топчињата.Ако не успее првата смислена тактика, мрчење по теренот и деконцентрирање на противникот увек ама усвек успева..
) се прашувам ако тој потег на Бердих не доликува за тенисер, тогаш дали викањето и урлањето по терен и стилот на славење на Новак е ок? Неколку такви будали имало во историјата на тенисот и супер се прифатени од публуката ама не сваќам како нешто како тоа на Бердих не доликува за тенисот, а некои вакви работи доликуваат? Немора да враќате, да не отвораме стари рани се шалев со ова (нормално)..ама сепак интересноПо кој пат истиот муабет, за после плескање од страна на Ноле да ве снема од под-форумов до следниот гренд-слем кој "со сигурност е ваш"!?Поздрав до сите членови кои предвреме го отпишаа Надал, уште еднаш докажа дека е најголем борец.
Ајде сеа нек дојде тоа српско гојдо, доста е заебанција!!!
)...По кој пат истиот муабет, за после плескање од страна на Ноле да ве снема од под-форумов до следниот гренд-слем кој "со сигурност е ваш"!?
Секоја чест на исклучоци.