- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 16.964
- Поени од реакции
- 16.323
WTF?
OMG
Над 60 грешки да имаш, ејди Федерер, Федерер..
OMG
Над 60 грешки да имаш, ејди Федерер, Федерер..
На Мајами и Индиан Велс надал играше феноменално и во финалето изгуби од Џокович.Во Мадрид и во Рим им држеше лекции на сите по ред како се игра тенис на земја, во финалињата и на двата турнира немиен го изеде од Новак.На Роланд Гарос играше феноменално и којзнае шо ветувал на светци или богови таму и Новак загуби во полуфиналето па извади гз против Федерер и дојде до титула.На Вимболдон бев милион посто сигурен дека ке ја освои титулата (играше неверојатно самоуверено цел турнир) во финалето се загуби против Новак.На УС опен искрено се надевав дека конечно ги преболел сите порази и дека конечно ке видиме машка борба и победа над Новак, ама.....несакам да се потсеќам на тој меч сегаМожиме бе !? Можиме да го тепаме Џоковиќ ? А ? Јас имам верба !
Vamos Rafa !!! Vamos !
По кој пат истиот муабет, за после плескање од страна на Ноле да ве снема од под-форумов до следниот гренд-слем кој "со сигурност е ваш"!?Поздрав до сите членови кои предвреме го отпишаа Надал, уште еднаш докажа дека е најголем борец.
Ајде сеа нек дојде тоа српско гојдо, доста е заебанција!!!
Ја сум тука цело време и после пораз и после победа, секогаш пишивам у фан-клубот на Надал.По кој пат истиот муабет, за после плескање од страна на Ноле да ве снема од под-форумов до следниот гренд-слем кој "со сигурност е ваш"!?
Секоја чест на исклучоци.