С
сашенко
Гостин
Еве неколку интересни моменти од мечот денес

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Експертот за тенис кој ја отвори темата не успеа од четири обиди да погоди ниту еден од женските финалистки...
![]()
^ Остај брат сегде го пика носот, ама се знае негде ќе го плеснат, нека ги лаже децата во Религија, во овој подфорум други владеат.![]()
Ескперт за тенис !? Не, муце, јас сум експерт за преработка на производи од анимално потекло. Поточно, м-р.
Анкетата одеше по редослед, кај мажите минатогодишното финале, мегу Мареј и Новак, најдобриот на сите времиња, Роџер и вториот на листата, Надал.
Ист редослед и за дамите, минатогодишното финале, меѓу На Ли и Ким, најдобрата на WTA листата, Kаролина и најдобрата на сите времиња на АО, Серена. Не знам, шо сакаш да испадниш во муабетот. Сигурно идиот, бидејќи Азаренка и Шарапова беа дури на 8то и 18 место на Светските листи за освојување на турниров.
Ти благодариме, Ти успеа !![]()
Ќе испаднат бе, ама еден по еденедниот сега, другиот во недела (се надеваме)
Послушај ме, кога ќе играат Надал со Новак во недела, ако дадат коефициент на Новак поголем од 1.50, земи се што имаш и стави на Србинот. Новак потполно ја има прочитано играта на Надал, го растура со дијагоналите и со равните удари. Плус има поквалитетен сервис, а сервисот на Надал ќе биде под константен притисок. Кога на сето ова ќе ја надодадеме и психата, танки се шансите на Надал.