- Член од
- 17 јули 2013
- Мислења
- 32
- Поени од реакции
- 1
Дали знајте некоја македонска продавница кај што можам да најдам pop filter за 500-1000 ден оти на artist-systems страницата има само од 2200 нагоре...фала однапред 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ве прашам, зошто на некои видеа ми работи само едниот звучник, односно звук има на едниот. Ова не се јавува на песни од јутјуб, туку на видеа од други страни.
Имам стар голем звучник,така ми седи,и сеа ми текна да го поврзам на компјутер, е сега дали е можно да се изведи то? Ако сака некој да ми поможи...
Вакво е џекчето :
![]()
![]()
Здраво планирам да купувам ова чудово http://www.amazon.com/Logitech-Surround-Sound-Speakers-Z506/dp/B003VAK1FA/ref=pd_cp_e_2 и би сакал да знам дали може мојата звучна картичка да подржи 5.1 има ли некој начин да се дознае?
Брат си купив 2.1 системПа пиши што звучна е. Обично на Google и одма дознаваш![]()
Прашање до хајфистите со стаж: каде можам да набавам струјни кабли од брендирана фирма, а да е набавливо кај нас, во Скопје?
Еве еден инфо-линк за она кое го барам:
Можам да ти понудам совет и извор за хај енд кабли, ако си заинтересиран.