repostiram tvitovi shto gi srekjavam,a korespondirat so moeto mislenje.Znachi,forward.E sega,ti ,Stef,enivaj,so smajli go pokazuvash tvojot stav kon toj post,vo najmala raka,ne se soglasuvaah.Ok,poshtujem,sekoj so svojta pamet, ama ,prijatel,postot ,potkrepen so klipot,pokazuva dvojni arshini i kriteriumi.Od avion se gleda deka Djovak sluchajno go udira liniskiot,a ,,kolegata,, Stefan gleda deka go ,,zastrelal,,.A Fed ladno pozadi grb go mava topcheto nakaj balboyot,i zgore mu vika deka treba da e ,,spremen,, .Ovde se smeat,a kaj Djovak diskfalifikacija.Ne mi beshe celta pak da trosham tastatura pa da se objasnuvame za slucka koja e oddamna arhivirana, postot mi se vide dobro sklopen so video klipot,i od sto lugje devedeset i devet ke se soglasat so kreatorot na postot,nezavisno cii fanovi se,eden ke bide kontra,od samo nemu razbirlivi prichini i agol na percepcii,ama pak zatoa e taa komparacijata so Izrael i Gaza.Shto e dosadno kaj toj klip,post,ne mi e jasno,osven na nekoj da mu smeta shto od deneshna distanca gleda deka ne bil vo pravo za gorenavedenata slucka i se uveruva deka ima dvojni arshini