Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Веќе го откажаа.Тим, Томиќ, Иснер, Фелијано најверојатно го откажуваат своето учество на Олимписките игри...
Раониќ може до поконкретен резултат само на Вимблдон ради анти-тенисот кој го игра, сервис и ништо друго. Неговото тело не може да понуди нешто повеќе, може да има напредок со Мекинро, ама не ми се верува повеќе од топ 5, практично нема теоретски шанси по мое мислење.Raonic posle RG dobiva zasiluvanje vo strucniot shtab, mekinro.![]()
kako sto razbrav, konsultant ke mu bide ali samo za turnirive so trevna podloga, valjda i pred wimboldon ke igra nesto, ali ne i trener vo idnina.Раониќ може до поконкретен резултат само на Вимблдон ради анти-тенисот кој го игра, сервис и ништо друго. Неговото тело не може да понуди нешто повеќе, може да има напредок со Мекинро, ама не ми се верува повеќе од топ 5, практично нема теоретски шанси по мое мислење.
Ова е еден вид парадокс, али тревата најмалце му одговара на Раониќ од сите подлоги, иако има 1/2 финале на Вимблдон ако не се лажам. Раониќ е тип на тенисер кој нели има бомба сервис и добар форхенд, но е тром во движењето и му треба малце време да се поднамести на ударите. Тревата е најбрза подлога со најнизок отскок што на спори и крупни играчи како Милош им претставува проблем. Одлично ја почна сезонава, но од Монте Карло навака игра стварно лошо, капак на се беше денешниов пораз од Рамос. Мислам дека мака мачи и со повредата на колкот, веќе некое време...Раониќ може до поконкретен резултат само на Вимблдон ради анти-тенисот кој го игра, сервис и ништо друго. Неговото тело не може да понуди нешто повеќе, може да има напредок со Мекинро, ама не ми се верува повеќе од топ 5, практично нема теоретски шанси по мое мислење.
Е добро де, ќе игра дури во среда, има време за одмор, ваљда брка место на завршниот турнир во Лондон.Дали е можно Тим и оваа недела да игра тенис?Еве гледам втор носител е во Штудгарт.