MiaSanMia
Chipolopolo
- Член од
- 7 април 2012
- Мислења
- 9.974
- Поени од реакции
- 8.682
Димитров-Воландри 1-4
,и тоа со дупли брејк.Воландри има само еден винер,другите поени сите на поклон ги доби.Воландри префрла овој во аут 5 метри удира,или в мрежа.Прави 2 дупли грешки по ред и брејк Воландри.
Како го победи Ѓоковиќ не ми е јасно на земја.
Или намерно си попушта,штом изгуби сет од некој аматер,може да има нешто сумљиво.
--- надополнето: 10 јули 2013 во 13:07 ---
Како "попушта" Димитров,аууу не сте свесни.Не ни трча.Воландри на свој сервис губи само еден поен,а сервисот не оди повеќе од 140.
--- надополнето: 10 јули 2013 во 13:43 ---
После завршувањето на првиот сет оди во соблекувална Димитров намуртен.Потоа се враќа со уклучено "rape mode" и 5:0!
Во прв сет не трчаше скоро ич,во втор сет по секоја топка трча.Прв сет после само еден или два удари правеше нефорсирана грешка,сега игра стандард како што си играл.
Прв сет Воландри 16/17 освоени поени на свој сервис,втор сет 7/19.
Сервисот негов значи никогаш не варира,секогаш е истиот.Само ја префрла мрежата и толку a Димитров од што беше "многу јак" сервисот пола од поените завршија во мрежата или позади основната линија.
Дефинитивно Ерани појако сервира од него.
Јасно ми е дека некогаш се случува играта да ти варира,но ова е преочигледно дека нешто не е во ред и тоа два пати по ред т.е два меча по ред.Изгуби сет а и чиста среќа што не губеше и со брејк во третиот сет,од некојси Ymer кој е 1033 место на АТП.Грабул појак од него е .

Бејби Фед
Баш ме интересира што ќе направи во третиов сет,досега не сум гледал ваков меч со очигледно попуштање а после уклучување :

Како го победи Ѓоковиќ не ми е јасно на земја.

Или намерно си попушта,штом изгуби сет од некој аматер,може да има нешто сумљиво.

--- надополнето: 10 јули 2013 во 13:07 ---
Како "попушта" Димитров,аууу не сте свесни.Не ни трча.Воландри на свој сервис губи само еден поен,а сервисот не оди повеќе од 140.

--- надополнето: 10 јули 2013 во 13:43 ---
После завршувањето на првиот сет оди во соблекувална Димитров намуртен.Потоа се враќа со уклучено "rape mode" и 5:0!

Прв сет Воландри 16/17 освоени поени на свој сервис,втор сет 7/19.

Јасно ми е дека некогаш се случува играта да ти варира,но ова е преочигледно дека нешто не е во ред и тоа два пати по ред т.е два меча по ред.Изгуби сет а и чиста среќа што не губеше и со брејк во третиот сет,од некојси Ymer кој е 1033 место на АТП.Грабул појак од него е .

Бејби Фед

Баш ме интересира што ќе направи во третиов сет,досега не сум гледал ваков меч со очигледно попуштање а после уклучување :