ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Само секирации да му прави на девојчено.

После 4-5 месеци, уште не можам да му се изначудам на мечов и играва на Росол. Нешто страшно, чоеков топче не промаши, потсетете се. :)

Не се секирајте тука сум јас за Азаренка, ќе ја утешам. :D
Игор што си таков геј бе, ме потсеќаш на последниот пораз на Рафа од тој шуглето Росол што 'ркаше шлајмови по терен. :icon_mrgr:
Сега не може две победи на челенџер да врзе, али тоа ти е, денот му се погоди, дрогата исто:D, а од друга страна Рафа беше вон ритам и поштено си тепаше.
Него шо ќе се праи после Лондон, ќе изгинеме без тенис скоро месец и пол. :(

Ако Роџер озбилно побарал 2 милиони долари за да настапи наредната година во Базел, алал вера, не би можел повеќе да ме разочара од човечки аспект.

„Лесна“ група за Роџер :свиркам: Како и да е, ќе биде пеколно од понеделник, Игор Ј. во план ли ти е тема или?

atpworldtourfinal.JPG

„Лесна“ група за Роџер :свиркам: Како и да е, ќе биде пеколно од понеделник, Игор Ј. во план ли ти е тема или?

atpworldtourfinal.JPG

Со оглед на тоа што не ми се уклучува мојот компјутер, многу тешко дека би можел да склопам нешто, немам шанси за повеќе од 10тина минути пред компјутер...

Со оглед на тоа што не ми се уклучува мојот компјутер, многу тешко дека би можел да склопам нешто, немам шанси за повеќе од 10тина минути пред компјутер...
Ќе средам јас, само нека испадне и целосниот распоред, за тоа кој со кој, и која ден ќе игра.

Лоренци ќе тепа ли бе со овој Де Паула? :D

По грешка ми го уплатија него место Квитова, ем помал коефициент има. Знам оти сум офтопик, ама да си прашам. :P

Иначе групите јаки се и двете. Ќе има јак тенис во Лондон. :)

После 4-5 месеци, уште не можам да му се изначудам на мечов и играва на Росол. Нешто страшно, чоеков топче не промаши, потсетете се. :)

Се случуваат вакви работи еве ти сега во Париз мали Јанович ги шљака сите со ред.

И на овој му пишува со Мареј Хед ту Хед 1:0 :D

Да не го снема и него како Росол, губи по челенџери на големо ...разлика имаат во години ,останува да видиме .

Не мешајте баби и жаби Јанович не е ни бледа сенка од Росол. Дечково за брзо време ќе биде во тенискиот врв, млад е, се гледа дека има дрскост за да биде при самиот врв. Росол на 27 години успеа да забележи чудесна победа и после тоа го снема, неможе на Челенџерите да сврзе две победи по ред. Јанович го пратам оваа година си гази дечкото на Челенџерите, стандард игра добро, а еве го и резултатот од неговиот талент и константноста.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom