Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во колку ќе биде утре финалето?
1.6 со 2.15 во полза на Новак.Дали е точно тоа што гледам или некоја грешка е, 2.40 коеф за Џокович? На rezultati.com
Рафа ке падне на 5тото место како што ми стои..
Ја незнаев дека татко му на Ноле бил болен, нели се шпекулираше дека има фамилијарни проблеми, дека тоа влијаело и на форма и на Се ама никаде не беше прецизирано дека станува збор за болест на член од семејството туку дека не е во најдобри односи со неговите.
Знае некој за што точно станува збор ? Или не е нешто сериозно, според ова Ноле што го кажа здравјето му е подобрено но и дека води голема битка, мене ипак ми се чини дека човеков е сериозно болен.![]()
До пред АО нема да падне, после АО може да падне, се зависи од неговиот настап на тој турнир, и многу е веројатно да се случи тоа бидејќи Рафа брани финале таму, но со Матадорот никогаш не се знае така да оставам простор и за повторување на ланскиот резултат.Рафа ке падне на 5тото место како што ми стои..
До пред AO има шест турнири, сите се од 250, Рафа не знам на кој има пријавено учество, можеби на Доха ќе игра, а Ферер сигурно ќе одигра 2 турнири од тие, може ќе му се приближе, или пак 2 ако освои и ќе го помине.До пред АО нема да падне, после АО може да падне, се зависи од неговиот настап на тој турнир, и многу е веројатно да се случи тоа бидејќи Рафа брани финале таму, но со Матадорот никогаш не се знае така да оставам простор и за повторување на ланскиот резултат.![]()
Ќе игра сигурно Рафа еден од тие, најверојатно Доха, стандард секоја година го игра тој, мора да влезе во натпреварувачки ритам пред АО така да не верувам дека би бил престигнат пред Мелбурн, а после Мелбурн многу веројатно е да се случи тоа но се зависи и од Ферер, можно е и тој да потфрли бидејќи имаше долга и напорна сезона.До пред AO има шест турнири, сите се од 250, Рафа не знам на кој има пријавено учество, можеби на Доха ќе игра, а Ферер сигурно ќе одигра 2 турнири од тие, може ќе му се приближе, или пак 2 ако освои и ќе го помине.
Ова се бодови од понеделникот а финалето се играсе во понеделникот. Веке од следниот понеделник ќе се впише и финалето и Ѓококовиќ ќе му избега на Федерер на околу 3500 бодови.Новата АТП листа, не толку видеоизменета. Разликата е евидентна..
![]()