- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.532
- Поени од реакции
- 119.480
Па да бе друже, ако можеш да приметиш и јас пишав слично после мечот. Секакви добри епитети му залепив на Ноле, го заслужи тоа. А иначе ова за Родик сериозно го мислам, не може до вчера да го хејтаат сите фанови на Ноле ради икс негови изјави и наеднаш сите да го засакаат затоа што Родик твитнал во текот на мечот дека Ноле се движи одлично или што ти ја знам. Бердих да изјави дека Надал е најдобриот на сите времиња јас пак ќе го мразам затоа што ми е гнаса. Ме сфаќаш што сакам да кажам така?Нигде не рече тоа, туку пиша како Родик наеднаш станал бог и батина за фановите на Новак, а само ги ставија неговите твитови за време на мечот. Му доаѓа како да почнал да го хејта Фед повеќе од Новак до пред некоја година, демек темперамент како Родик не може да биде реален, па затоа искоментирал тоа. Ваљда голем шампион знае повеќе од нас обичните гледачи. Исто и ваљда Надал знае, кога коментира дека кога Новак е на ниво, нема некој што може да го запре.
А иначе Андер брату, ти изгледа мислиш дека ние сме ебени у здрав мозок. Јас кога ќе спомнам нешто, одма ми викаш да имам СВОЈ СТАВ, да не читам и не слушам други, а сега според тебе РОДИК чим кажал нешто ондак ваљда ние не знаеме повеќе од него. Чекај бе, кого правиш ти будала? Не дека Родик не знае повеќе од нас, него ти си контрадикторен.
Еве ако те занима за краткиот замав на бекенд кај Мареј и за форхендот на Гулбис слушнав од Виландер, а поточно за форхендот на Гулбис и сам приметив дека му чкрипи, особено тоа го видов на РГ затоа што ги следев скоро сите мечеви. Е сеа ако Андеркавер>Виландер ондак да зееме претседател на тениска федерација да те ставиме, или пак ко стручен коментатор на Еуроспорт место Виландер.