ATP Miami 2015 - Sony Open Tennis Masters 1000

• Креатор на темата Креатор на темата Red John
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе излезе како победник во Мајми ( не се мисли на кој има најјака жена )

• Вкупно гласачи
    19
  • Гласањето е завршено на .
Како си ги шлапка противниците Иснер свака му част.Ептен рутински.Со Раониќ богами се спаси,ама овие вечниве таленти Димитров и Нишикори па па па.

Од 4-4 и 0-30 за Нишикори на сервис на Иснер,20-3 серија му прави Иснер.Брука од епски размери за талентот.:pos::tvg:

kako domakinski go nashamara Isner na Nishikori , sekoja cest. Kako na zaebancija . Kei ushte ne e svesen shto uragan go snajde. Ebate top 5 igracot ebate. Ako Novak se plasira vo polufinale ke bide gusto

Јапонец глуп!

Иначе ЗОШТО утре е МАРЕЈ фаворит ?!

а кога ќе ми текне дека многу го ставаа Нишикори за прв фаворит овде, реков јас Нишикори на титула може да се надева на некоја 500ка, на мастерс и гренд слем едино ако му се поклопат коцките ептен, онака тешко, добар играч е ама не е во ист кош со Џокович, Надал, Федерер, Мареј, многу од вас овде мислам дека го преценуваат Нишикори, има стварно добри мечеви каде игра страшно ама за освојување титули е потребен континуитет кој мислам дека јапанацот го нема

Браво Карла !!!

Омилена ми станува од тенисерките, дефинитивно има светла иднина..тешко во финале нешто да направи..ама невр сеј невр..

А и браво за Иснер ! Викам јас дека Иснер не е за потценвуање некои будала ме прават..нормално не е константен и е далеку од ниво на некои други тенисери...ама кога е влезен во форма е баш добар тенисер што може да победи буквално секого.

Јапонец глуп!

Иначе ЗОШТО утре е МАРЕЈ фаворит ?!

И јас мислам дека Енди ќе изгуби, само зависи " на која нога ќе е станат утре". Истото важи и за Бердих.

Браво Ноле прв сет. Се извлече од 3:0.[DOUBLEPOST=1428023193][/DOUBLEPOST]Едноставно човекот го разбира овој спорт. Не е битно дали му оди или не, дали е во форма или не, спортов го игра со посебна димензија.

Последно уредено:
Неверојатно е колку беше смирен Џокович кога Ферер поведе со 3-0 во првиот сет, онака најискулирано си делуваше, воопшто немаше некаква паника или страв, како да беше сигурен дека работите ќе си дојдат на свое место што подоцна и се случи, не верувам дека некогаш ќе има тенисер како него во смисла да може да победува и освојува турнири дури и кога е на 50% од своите можности

Na 4-2 za Ferrer i negov servis odma se vide oti Nole tuka pravi brejk i se vrakja vo setot. Iskluchiv bash koga gi ispushti prvite 2 brejk topki, tretata ja iskoristil. A vecher treba da mu bide pozaebano, ovoj Isner obavezno mu pravi problemi. :D

Браво Енди. После долго време сум комплетно задоволен од еден негов натпревар, кој помина без големи осцилации. Друг муабет е кога константно ќе уфрла прв сервис, а не да се мачи со 50% уфрлен прв сервис. Друга работа е што, со Морезмо, Енди против Бердих игра многу поагресивно. Поблиску е до основна линија, и користи поагресивни удари, наместо тие спинови и полуспинови кои најчесто му носеа неуспех против Чехот.

Прво Мастерс финале дури после 2 години (и повторно во Мајами), се надевам на титула и конечно повторно да го гледам оној Мареј од денеска, и од пред 2 години.

Последно уредено:
Се надевам на финале со ноле и κонечно маρеј да го добие а за тоа ќе моρа да игρа поагρесивно κаκо и да е фавоρит ми е енди[DOUBLEPOST=1428100553][/DOUBLEPOST]Се надевам на финале со ноле и κонечно маρеј да го добие а за тоа ќе моρа да игρа поагρесивно κаκо и да е фавоρит ми е енди

Ѓоковиќ брејкна во вториот сет, по се изгледа ќе гледаме финале со Мареј.

Ненормално ниво на тенис. Какво движење по теренот, без зборови сум. Мареј пак ќе јаде многу ќотек, боље нека предаде и нека не игра. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom