Атлетика, Рио 2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување
Бартолета не е тоа тоа што беше...а Бритни Рис буквално заборавив дека постои :)

Да да, тие 8 души од првите две трки што не обезбедија пласман трчаа уште една и само Јамајканецов обезбеди време, еден србин поради него не се пласираше.

Инаку на Лавилени му свиркаат оти денес јадеше гомна по социјални мрежи дека публиката многу лошо се однесувала и дел од кривицата за неговото сребро е и таа. Не дека беа сјајни во публика, ама не можеш да кажуваш дека они се криви оти ти не си рипнал.
Е не знаев дека јадел гомна. Туку треба да ја тргни обетката како педерко изгледа со неа

Бартолета не е тоа тоа што беше...а Бритни Рис буквално заборавив дека постои :)
Па добро сепак е светска шампионка од лани.
Тие се, Шпановиќ, Бартолета, Рис и Проктор. Окагбаре едно време рипаше ама изгледа дефинитивно се откажала од оваа дисциплина и се посвети на спринтот. Еве ја на 200м.

Готово за другите, Друин, Бондаренко и Баршим ги освојуваат медалите.

Сега останува да видиме кој каков ќе освои.

Ухххххххххххххх ама е убава американкава ухх мајко моја мила :love::brlav::ljubove:

Брза е Томпсон еј, ќе биде забавно ако и тука лапне злато :D

Дафне мадафака....чудо ќе и треба на Томпсон за да успее и ова злато да го земе.

Дафне мадафака....чудо ќе и треба на Томпсон за да успее и ова злато да го земе.
Ма да како да попушти на крај Томпсон, а Дафне идеше скоро со сите сили.

Баршим и Бондаренко треба да скокнат 2.40 во два обиди инаку Друин е победник.

Ма да како да попушти на крај Томпсон, а Дафне идеше скоро со сите сили.
Забави при крајот да, и мене така ми се чинеше, ама сепак мислам дека ова е на Дафне

Овој Бондаренко изгледа лузер е да му ебам све.

Utre vo vecerniot termin site tri finalinja se zenski. :)

Ухххххххххххххх ама е убава американкава ухх мајко моја мила :love::brlav::ljubove:

Брза е Томпсон еј, ќе биде забавно ако и тука лапне злато :D
Да учествуваа Шели Ен и Феликс ќе беше покољ
Инаку ако мислеше на оваа Deajah Stevens во право си :love:

Ја одраа Дибаба.

Башка, ШТО КУР ИМ Е СО ОВА КАРМИНИВЕ? Леле да сум на чело на организацииве што ги водат ОИ, одма ќе ги дисквалификувам, жими се. Да ти ебам и спорт и се, земале се изнашминкале и се клештат ко недоквакани. Не бе и спортов отиде у курац, не се знае кој пие кој плаќа. Абе се знае спортиста како изгледа, не тука со кармини, креони, и 300 курчеви карики да ми доаѓаат. :facepalm: Пу све ви ебам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom