Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е не знаев дека јадел гомна. Туку треба да ја тргни обетката како педерко изгледа со неаДа да, тие 8 души од првите две трки што не обезбедија пласман трчаа уште една и само Јамајканецов обезбеди време, еден србин поради него не се пласираше.
Инаку на Лавилени му свиркаат оти денес јадеше гомна по социјални мрежи дека публиката многу лошо се однесувала и дел од кривицата за неговото сребро е и таа. Не дека беа сјајни во публика, ама не можеш да кажуваш дека они се криви оти ти не си рипнал.
Па добро сепак е светска шампионка од лани.Бартолета не е тоа тоа што беше...а Бритни Рис буквално заборавив дека постои![]()
Ма да како да попушти на крај Томпсон, а Дафне идеше скоро со сите сили.Дафне мадафака....чудо ќе и треба на Томпсон за да успее и ова злато да го земе.
Забави при крајот да, и мене така ми се чинеше, ама сепак мислам дека ова е на ДафнеМа да како да попушти на крај Томпсон, а Дафне идеше скоро со сите сили.
Да учествуваа Шели Ен и Феликс ќе беше покољУхххххххххххххх ама е убава американкава ухх мајко моја мила
Брза е Томпсон еј, ќе биде забавно ако и тука лапне злато![]()